Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Spanac gratinat

Spanac gratinat
Spanac gratinat

Spanacul este o sursa excelenta de fier, calciu, acid folic, vitamina K si fibre. Studii recente arata ca spanacul contribuie la fortificarea vaselor de sānge, a inimii şi a ochilor. Iata o reteta ideala pentru pranz sau cina:


Ingrediente:

- 1 kg spanac;
- 50g unt;
- 2 cepe;
- 30g de faina;
- un varf de lingurita de nucsoara;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere pentru invatarea limbii engleze - Fise de lucru practice Clasele 0-IV


Aceasta metoda revolutionara ii permite copilului dvs sa invete la perfectie limba engleza Apelati la aceasta metoda si bucurati-va in scurt timp de progresele spectaculoase ale copilului dvs • fixare profunda a informatiilor • vocabular bogat • exprimare corecta si eleganta exact ca a unui vorbitor nativ de engleza ...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 100 g smantana;
- 500 ml lapte;
- 200g parmezan ras;
- sare;
- piper.
 
Spanac gratinat - modalitate de preparare

Topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa tocata marunt. Adauga faina si nucsoara si amesteca continuu timp de 2 minute. Pune smantana si laptele (cate putin), pentru a evita formarea cocoloaselor si amesteca bine pentru a nu se lipi.

Spala bine spanacul si fierbe-l in apa cu sare timp de 2 minute, apoi toaca-l marunt. Pune spanacul in tigaie, adauga 100 g parmezan si asezoneaza cu sare si piper.

Compozitia se pune intr-un vas de yena iar deasupra se presara restul de parmesan. Da tava la cuptor pentru 20 de minute.

Pofta buna!

Foto: eat.snooth.com



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre reteta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre

Spune-ne opinia ta despre "Spanac gratinat"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 + 10 =

Cele mai citite articole

Comediile reprezinta intotdeauna o alegere excelenta, mai ales daca vrei sa razi si sa te bucuri de ...
Multi actori de la Hollywood au refuzat roluri care au ramas in istorie, regretand apoi ca nu le-au ...
Calciul ofera numeroase beneficii pentru sanatate, printre care - mentinerea sanatatii osoase si ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Fiti mai atenti la ceea ce publicati! Copiii intre 3 și 6 ani au nevoie de 13 ore de somn, ...
Eu folosesc uleiul de ricin in vopseaua de par .este f bun
Domnule doctor soțul meu a fost diagnosticat în urma cu 4 luni cu o bacterie ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0