Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti

Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux in Bucuresti
Cea de-a doua editie “Special Night Out” va avea loc joi, 7 noiembrie, in intervalul orar 20:00-24:00, in 3 zone importante din Bucuresti - Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Mariott. Magazinele participante vor putea fi usor recunoscute datorita vitrinelor marcate Special Night Out.


Ajuns la cea de-a doua editie, cel mai mare eveniment de acest gen din Capitala reuneste pana in momentul de fata numele a 31 de magazine de lux, care isi deschid usile pentru o sesiune extraordinara de shopping nocturn, in centrul Bucurestiului, in materie de produse exclusiviste.
Pasionatii de produse de lux vor avea posibilitatea de a achizitiona articole vestimentare din cele mai recente colectii ale designerilor celebri.
Cea de-a doua editie a celui mai mare eveniment din sfera shoppingului de lux din Capitala va avea loc joi seara, in intervalul orar 20:00-24:00, in 3 trei dintre punctele centrale ale Bucurestiului - Calea Victoriei, Calea Dorobantilor si The Grand Avenue, JW Mariott, precum si in zonele din imediata lor apropiere, Piata Romana si zona Unirii.
Cele 31 de magazine care s-au alaturat in aceasta initiativa vor avea in seara de 7 noiembrie programul prelungit pana la ora 24:00, oferind astfel participantilor posibilitatea de a le admira si achizitiona produsele ce includ piese vestimentare, obiecte de autor, bijuterii sau produse de beauty, multe dintre acestea acordand si oferte speciale.
Joi seara, unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, spatiile partenere fiind usor de recunoscut prin vitrinele marcate cu sigla “Special Night Out”.
Cea de-a doua editie “Special Night Out” va beneficia de sprijinul brandului Jaguar, in calitate de masina oficiala. Modelele Jaguar vor fi la dispozitia clientilor pe tot parcursul evenimentului pentru o experienta inedita si confortabila de shopping.
Bauturile premium si dulciurile fine nu vor lipsi, motiv pentru care in magazinele partenere cumparatorii vor fi serviti cu Remy Martin, Metaxa, Evian, Martini, The Famous Grouse si multe delicatese de la Candy Bar & Desserts.
Initiativa acestui proiect a venit din partea brandurilor de lux si a demonstrat, prin prezenta numeroasa a participantilor la ambele editii, ca Bucurestiul este intr-adevar o destinatie a shoppingului de lux.
Prima editie, desfasurata pe data de 30 mai, a adunat nu mai putin de 50 de magazine de lux, printre care Emporio Armani, Gucci, Louis Vuitton, Escada, Valentino, Roberto Cavalli, Burberry, Cesare Paciotti, Lancel si Max Mara, o mare parte dintre ele confirmându-si din nou participarea.
Magazine partenere:
Calea Victoriei: Bsb Flagship Store, Burberry, Emporio Armani, Estee Lauder, Ferari Store, Frywille, Furla, Gucci, Hugo Boss, Le Petit, Marais, Mengotti, Musette, Paul & Shark, PNK Casual, Porsche Design, The Place.
The Grand Avenue, JW Mariott: Bang & Olufsen, Ermanno Scervino, Escada, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Valentino.
Calea Dorobantilor: Beautik, Bonpoint, Galeriile Mario Plaza, Madison, Victoria 46.
Alte zone: Ego Flagship Store, Fashion Victim, Musette Showroom, Paisi Furs Atelier.


Sursa articol: https://www.facebook.com/SpecialNightOut; mediafax.ro
Sursa foto: freegreatpictures.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0