Ingrediente:
- 1,5 kg stiuca,
- 1 varza acra,
- 200 ml de ulei,
- 1 ardei gras,
- boabe de piper,
- sare.
Mod de preparare:
Se curata si se spala pestele, se freaca cu sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt si se stoarce putin de zeama. Se incalzeste bine tava si se pune ulei, in care se caleste varza.
Cand varza este pe jumatate calita, se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt. Se amesteca totul bine, iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesandu-le putin in varza.
Se da la cuptor, avand grija sa se stropeasca pestele din cand in cand cu zeama lasata de varza. Cand pestele s-a inmuiat se scoate tava din cuptor.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!