Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Stres si probleme cu digestia? Plantele medicinale iti vin in ajutor

de Viorica Ghinea la 2017-05-19
Stres si probleme cu digestia? Plantele medicinale iti vin in ajutor
Lipsa activitatii fizice, administrarea de antibiotice, stresul, anxietatea si consumul in exces de alcool suprasolicita ficatul, iar sistemul digestiv nu mai functioneaza la parametri optimi. Mentinerea sanatatii sale depinde in buna masura de alimentele pe care le introducem la dieta. Asa se explica de ce unii dintre noi au o energie debordanta, pe cand altii isi fac programari la medic.


Din cauza lipsei de timp pentru a ne prepara hrana consumam alimente greu digerabile precum cartofii prajiti, mezelurile si alte produse procesate. O consecinta negativa a alimentatiei nesanatoase este acumularea de toxine la nivelul sangelui si colonului ceea ce poate genera diverse afectiuni ale sistemului digestiv.

Mai mult, consumul ridicat de alcool si grasimi afecteaza functiile gastrice, hepatice si intestinale. In aceste conditii se instaleaza lipsa de energie si disconfortul digestiv, care se manifesta prin: senzatie de prea plin, balonare abdominala, arsuri la stomac, greata, reflux gastro-esofagian, stare de oboseala.

Enzimele accelereaza de mii de ori reactiile chimice din organism, si cu cat sunt mai active, cu atat digestia este mai rapida, iar starea organismului este mai buna. Enzimele sunt produse in sistemul digestiv si sunt suplimentate din alimente crude. Cantitatea insuficienta de enzime poate fi compensata prin utilizarea suplimentara de enzime digestive naturale, care usureaza activitatea pancreasului si a ficatului si stimuleaza digestia.

Specialistii de la GTS Solution spun ca substantele vegetale naturale adaptogene ajuta organismul sa faca fata stresului si sa se recupereze. Enzimele digestive naturale si extractele din plante stimuleaza digestia si asigura o stare de bine.

Specialistii mai spun ca actiunea enzimelor este consolidata de extracte din plante: radacina de Ghintura-galbena, radacina de Papadie, Armurariu, radacina de Ginseng-siberian. Acestea sustin sistemul digestiv, protejeaza celulele hepatice de toxine si au efect adaptogen, ajutand organismul sa faca fata factorilor de stres.

Iata si alte plante care trateaza problemele digestive>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.29 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre stres

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre probleme digestive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre balonare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre remedii naturiste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante medicinale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0