Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

STUDIU: varsta la care femeile ating cel mai bun orgasm

de Viorica Ghinea la 2017-08-08
STUDIU: varsta la care femeile ating cel mai bun orgasm
Atingerea celui mai bun orgasm se transforma de multe ori intr-o adevarata vanatoare. Dar indiferent la ce metode ai apela, cercetarile spun ca aceasta experienta nu va fi simtita la intensitate mare pana la o anumita varsta. Descopera cand se simt femeile cel mai bine in pat si cat timp mai ai de asteptat pana la acea perioada!


Cel mai bun orgasm poate fi atins doar la varsta potrivita


Studiul care a scos la iveala cand atingi cel mai bun orgasm a fost realizat cu ajutorul aplicatiei Natural Cycles. Cercetarea a inclus raspunsurile a 2600 de femei. Participantele au fost intrebate despre nivelul de satisfactie sexuala pe care il au, despre cat de atractive se simt, dar si despre frecventa si calitatea orgasmelor. Acestea au fost grupate pe trei categorii de varsta: mai mici de 23 de ani, intre 23 si 36 de ani si peste 36 de ani.

Surprinzator, nivelul de satisfactie crescut nu a fost inregistrat la femeile care au varsta in jur de 20 de ani, ci la cele mai mari, care au in jur de 36 de ani. Acestea se bucura de cel mai bun orgasm, adica ating culmile placerii mai des, iar senzatiile sunt mai intense.

Specialistul in sex Ian Kerner nu a fost surprins de rezultatele acestui studiu pentru ca stie ca femeile care au varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani stiu foarte bine ce le place si ce nu in pat. In plus, le este mult mai usor sa comunice cu partenerii lor despre fanteziile pe care le au.

Ian Kerner continua cu explicatiile legate de acest studiu despre cel mai bun orgasm. Desi nivelul hormonilor este mai crescut la varsta de 20 de ani, nu inseamna ca acest stadiu este egal cu cele mai frumoase senzatii simtite in pat.

Dupa varsta de 30 de ani, multe reprezentante ale sexului frumos se afla in relatii serioase, ceea ce le confera incredere in sine si senzatie de confort. Totodata, le este mai usor sa isi exploreze sexualitatea si sa isi accepte si iubeasca trupul asa cum este.

La polul opus, femeile care au in jur de 20 de ani nu au relatii de lunga durata si inca se afla la etapa de cunoastere a corpului lor. Bineinteles, acest lucru nu se aplica tuturor reprezentantelor sexului frumos, dar se poate spune ca se potriveste pentru majoritatea cazurilor.

In concluzie, ca sa atingi cel mai bun orgasm, trebuie sa iti cunosti bine corpul si sa nu iti mai fie teama sa vorbesti cu partenerul tau despre ceea ce iti place, iar acest lucru vine odata cu varsta.


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre orgasm

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0