Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sugestii pentru o buna detoxifiere

Sugestii pentru o buna detoxifiere
Cand auzi ca, daca mananci numai fructe, vei avea mai multa energie sau ca, daca renunti la mancarurile favorite si la ceasca de cafea, vei avea pielea mai stralucitoare, esti sigur sceptica. Dar aceste principii ale detoxifierii suntpracticate de sute de ani.


Nu este greu sa renunti la anumite mancaruri sau sa traiesti numai cu fructe, mai ales daca beneficiile sunt foarte mari. Incearca pe o perioada scurta, chiar daca este de doar doua zile.
Un program scurt de detoxifiere este o modalitate excelenta de a te simti plina de energie, reimprospatata. Este modul perfect de a-ti revitaliza corpul, de a restabili nivelurile de energie si de a da stralucire pielii. Vei fi motivata sa nu te mai intorci la vechile obiceiuri.
Un mic dejun mai bun
Incepe mereu cu un mic dejun sanatos. Zaharurile rafinate din majoritatea sortimentelor de cereale trebuie sa dispara din dieta ta. Daca e frig, incearca fulgi de ovaz indulciti cu miere si asezonati cu seminte crude de floarea soarelui. Daca tanjesti ceva proaspat, taie fructe in feliute si pune-le in iaurt natural. Sau incearca un ou fiert. Sau un suc proaspat de portocale.
Mesele de la miezul zilei
Nu numai ca supa este o sursa excelenta de vitamine si de fibre vegetale, dar ajuta si la scaderea in greutate. Si asta pentru ca atunci cand mancarea si apa sunt delicios combinate pentru a da nasterei supei/ ciorbei, acestea intra in stomac impreuna si stau in stare omogena cand trec si prin intestine. Volumul marit de apa si mancare semisolida sta mai mult in sistem decat daca am fi macat solide si am fi baut apa separat, asa ca vom fi satule mai multa vreme.
Asa vom manca mai putin. Ia la tine la birou supa in termos, in loc de sandvis.
Descarca-te de energia negativa
Daca ai fost la o petrecere si te doare un pci ficatul din cauza excesului de alcool, incearca o metoda simpla de stimulare a procesului de detoxifiere a ficatului.
Ai nevoie de: o sticla cu apa cald, o bucata de flanel si un prosop mic si pufos.
Imbraca-te intr-un capot si asaza-te undeva unde te simti bine. Pune prima oara bucata de flanel inmuiata in apa rece pe partea dreapta a corpului, chiar sub coaste, in zona ficatului. Racoarea resimtita de piele coboara temperatura tesuturilor si intreg organismul reactioneaza intensificand circulatia in zona respectiva.
Pune apoi sticla cu apa calda peste, pentru a stimula sistemul nervos. Pune prosopul peste sticla si culca-te.
Un alt tratament terapeutic excelente este sa te odihnesti cu picioarele ridicate. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. 
 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0