- 1 bucata fenicul;
- 1 ceapa mare;
- 5 catei de usturoi;
- 400 g mazare;
- 1/2 lingurita cimbru;
- 1 frunza de dafin;
- o mana de frunze de spanac;
- sare, piper, ardei iute, dupa gust.
Preparare:
Se incinge o lingura de ulei de masline intr-o oala, se adauga ceapa si feniculul si se lasa 8 minute; se completeaza cu apa, se adauga mazarea si frunza de dafin si se lasa sa fiarba. Intre timp se piseaza usturoiul cu o lingurita de ulei de masline. Cand mazarea e aproape gata, se adauga frunzele de spanac, usturoiul pisat si cimbrul. Se mai lasa pe foc inca 5-10 minute, se scoate fruza de dafin si se lasa sa se raceasca. Se paseaza cu furculita sau cu un mixer de mana si se serveste rece.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 4 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!