Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Supa de mazare verde cu menta

Supa de mazare verde cu menta
Supa de mazare verde cu menta

Aceasta este o supa de complexitate redusa, proaspata si mentolata, care iti garanteaza o masa consistenta si plina de arome. Mazarea este un furnizor excelent de zinc, un mineral esential pentru mentinerea unui sistem imunitar puternic, reducand simptomele de raceala si gripa. Este necesar si pentru digestie. Si faptul ca reteta include si suc de lamaie ajuta la o mai buna absorbtie a fierului nonheme care se gaseste in mazare (dar si in alte legume cu frunze verzi).


Pentru 4 portii:
Ingrediente
- 1 lingura de ulei de nuca de cocos
- 3 cepe verzi, taiate in bucati
- Sare
- 3 catei de usturoi, taiati
- 450 gr de mazare congelata
- frunze de menta proaspata (sau 1 lingurita, daca folosim optiunea uscata)
- 1 lingura de suc de lamaie
- coaja de la jumatate de lamaie
- 2 linguri de ulei de masline
Instructiuni: 
Timp de preparare: 15 minute
Ia o tigaie de marime medie si incalzeste uleiul de nuca de cocos la temperatura medie. Adauga ceapa verde si putina sare si asteapta pana cand aceasta se inmoaie, cam 5 minute. Adauga usturoiul si mai asteapta 1 minut. Adauga mazarea si 3 cani de apa clocotinda, adu la punctul de fierbere cand mazarea este de un verde aprins si nu mai este inghetata.
Pune amestecul in blender impreuna cu frunzele de menta, sucul de lamaie si coaja de lamaie, plus uleiul de masline. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust. 
Supa poate fi pastrata la in frigider, intr-un recipient inchis ermetic pana la patru zile.
Inainte de consum, se poate adauga si o lingura de smantana.
 



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Spune-ne opinia ta despre "Supa de mazare verde cu menta"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


6 + 8 =

Cele mai citite articole

Balonarea si gazele intestinale sunt semne ale organismului care indica faptul ca ai probleme cu ...
Nimic nu este mai rau decat sa ti se faca foame in mijlocul unei zile aglomerate. De aceea, trebuie ...
De curand, cercetatori de la Weizmann Institute of Science au inceput sa investigheze cai ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Cea mai buna apa este borsec apă minerală
Am preparat rulada. Este excelenta! Nu este nici foarte dulce, din contra este un dulce racoritor. ...
As vrea sa stiu dacă ceaiul de macese afectează în vreun fel sarcina?
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0