1,5 kg rasol cu os cu maduva
1 ceapa mare
1 telina
2 morcovi
1 pastarnac
1 ardei
1-2 cartofi
taitei
sare
Preparare:
Rasolul se pune la fiert, la foc mic si se curata de spuma. Dupa doua ore de fiert, se pune ceapa, telina, pastranacul, morcovii si ardeii. Cand e gata fiarta carnea, se scoate rasolul si se adauga cartofii. Spre final se pun taiteii si se potriveste de sare. Supa se serveste calda.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.75
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!