Ingrediente:
- 1 ciolan afumat,
- 2 morcovi,
- 1 telina mica,
- 1 pastarnac,
- 1 ceapa mare,
- 1 ardei gras,
- 1-2 ardei iuti,
- 150 g de masline feliate,
- 1 lamaie,
- verdeata,
- sare.
Mod de preparare:
1. Curata, spala si taie ciolanul in bucati potrivite. Pune-l la fiert in apa cu putina sare si ia spuma cand este cazul.
2. Dupa ce a dat in cateva clocote, adauga morcovii, ceapa, pastarnacul si telina taiate dupa preferinta.
3. Lasa sa fiarba acoperit, la foc mic.
4. Adauga ardeii taiati marunt si maslinele date inainte printr-un jet de apa rece. Lasa sa fiarba pana se inmoaie maslinele.
5. Acreste cu zeama de lamaie dupa gust si adauga verdeata preferata. Serveste cu felii de lamaie.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!