Supe, ciorbe
Supa crema de andive si ciuperci
Ingrediente:
4 andive,
300 g de ciuperci tocate marunt,
1 ceapa,
500 ml de lapte,
500 ml de iaurt,
1 lingura cu unt,
1 legatura de patrunjel tocat ... [citeste mai mult]
Supa de linte rosie
Ingrediente:
½ kg de linte rosie,
1 lingura cu ulei,
1 lingura cu faina,
5 catei de usturoi,
1 legatura de patrunjel,
sare,
piper.
Mod de ... [citeste mai mult]
Ciorba de vitel a la grec
Ingrediente:
1 kg de carne de vitel,
1 kg de oase de vitel,
2 morcovi,
1 telina,
1 radacina de patrunjel,
2 cepe,
2-3 linguri cu ulei,
60 g de ... [citeste mai mult]
Supa frantuzeasca
Ingrediente (pentru patru portii):
1 lingura cu ulei de masline,
1 ceapa mare,
3 catei de usturoi, curatati si feliati subtire,
2 ardei grasi (unul verde si unul ... [citeste mai mult]
Ciorba de varza alba
Ingrediente:
300-500 g carne de rata, porc sau vita (cu os),
1 morcov,
1 radacina de patrunjel,
¼ telina,
1 ceapa mare,
500 g de varza alba,
... [citeste mai mult]
Ciorba de porc cu tarhon
Ingrediente:
1 ou
300 g carne proaspata de porc
300 g carne afumata de porc
4 cartofi
200 g smantana
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
1 legatura ... [citeste mai mult]
Supa crema de mazare si spanac
Nu te lasa inselata de simplitatea unei supe crema. Pe cat este de simpla, pe atat este de rafinata. [citeste mai mult]
Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Supe, ciorbe" cu
4 / 5
din 574 evaluari
Cele mai citite articole
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...