Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Super-alimente care te ajuta sa slabesti

Super-alimente care te ajuta sa slabesti
Un corp sanatos, cu o greutate normala, este mai mult decat un capriciu - este o necesitate, daca vrei sa traiesi o viata lunga si sanatoasa. O alimentatie corecta te ajuta sa slabesti, asa ca iti vom prezenta cateva alimente care intra in aceasta categorie.


Avocado
Este bogat in grasimi mono-nesaturate, care ajuta la scaderea nivelului de colesterol si face parte din categoria celor mai importante super-alimente. In plus, o portie de avocado este atat de satioasa, ca nu iti va mai fi gandul la nici o gustare.

Fructele de padure
Antioxidantii din fructele de padure imbunatatesc circulatia sangelui; astfel, muschii vor fi mai bine oxigenati si vei putea sa faci mai usor exercitii fizice.

Fulgi de ovaz
Cel mai bun mic dejun include o portie de lactate si cereale adevarate (nu cereale prelucrate, cu bucati de ciocolata si gust de vanilie sau alte minuni - cumpara fulgi de ovaz, simpli si fa-ti tu singura amestecul cu stafide si seminte). Ovazul contine carbohidrati, proteine, fier si fibre, care te ajuta sa incepi ziua cu energie. De asemenea, este un mic dejun satios, care te va ajuta sa slabesti prin simplul fapt ca nu vei mai simti nevoia sa iei o gustare pana la pranz.

Ceaiul verde
In afara de apa, licoarea cea mai sanatoasa este ceaiul verde, pentru ca intensifica procesele metabolismului si ajuta, astfel, la arderea grasimilor adunate pe burtica si nu numai. Ceaiul verde contine o substanta care te ajuta sa slabesti.

Rosiile

Dincolo de faptul ca rosiile pot fi consumate crude, in salate sau diferite alte preparate, ele sunt un ingredient important in majoritatea felurilor de mancare gatita. Rosiile au un continut bogat de vitamina A si C, apa si fibre, actionand ca un diuretic si curatand astfel organismul de toxine. Ele te ajuta sa slabesti, pentru ca au putine calorii si multe benefici pentru sanatate.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ajuta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabesti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rosii

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0