Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Superstitii in dragoste care te ajuta sa iti gasesti jumatatea

de Viorica Ghinea la 2017-06-14
Superstitii in dragoste care te ajuta sa iti gasesti jumatatea
Simti ca te-a parasit norocul si ca sufletul tau pereche nu te va gasi niciodata? Atunci ai nevoie de urmatoarele superstitii in dragoste. Cei care le-au respectat declara ca si-au gasit mai usor calea spre iubirea adevarata.


Iata zece superstitii in dragoste care te ajuta sa iti gasesti mai usor jumatatea!

Zece superstitii in dragoste care cheama iubirea in viata ta


1. Cauta-ti alesul inimii in functie de fazele lunii

Cum iti dai seama ca ai intalnit persoana potrivita? Simplu, te lasi ghidata de fazele lunii, conform superstitiilor in dragoste. Se pare ca a 7-a zi dupa ce astrul noptii s-a aflat in faza plina este cea indicata pentru a intalni pe cineva special. Nu iti ramane decat sa iti notezi data in calendar si sa deschizi atat ochii, cat si inima in momentul respectiv.

2. Pune-ti o dorinta cand iti cade o geana

Poate ca pare un gest adolescentin, insa se pare ca aceasta superstitie in dragoste are o putere magica. Atunci cand iti cade o geana, ia-o usor pe un deget, inchide ochii si rosteste in gand cu ardoare ceea ce iti doresti cel mai mult in iubire.

3. Puneti aceeasi dorinta in fiecare noapte la 11:11

Ora 11:11 noaptea este o clipa magica, dupa cum marturisesc cei care cred in superstitii de dragoste. Nu ai nimic de pierdut daca testezi si tu aceasta teorie amoroasa. Dimpotriva, chiar s-ar putea sa iti cresti sansele de a-ti gasi sufletul pereche.

4. Rasuceste coada marului

Te-ai gandit ca poate alesul inimii tale este mai aproape decat iti imaginezi, insa tu nu ii dai nicio sansa? Poti afla usor initiala numelui lui daca rasucesti codita unui mar inainte de a-l consuma. Aceasta superstitie te va conduce catre barbatul cu care ar trebui sa fii.

5. Saruta-te la 12 noapte de Revelion

Indiferent ca ai sau nu un partener, unii oameni spun ca este bine ca la miezul noptii sa saruti patimas un barbat. In aces mod chemi norocul in iubire in anul ce urmeaza. Asadar, nu sta pe ganduri atunci cand te vei afla sub vasc, ci profita de moment.

6. Pune un trifoi cu patru foi in pantofi

Legat de aceasta superstitie in iubire, exista mai multe directii menite sa te ghideze in gasirea partenerului potrivit. Tot ce trebuie sa faci este sa pui o frunza in pantofi si se pare ca la urmatorul drum pe care il vei face fie il vei intalni pe sotul tau, fie pe cineva care iti va face cunostinta in cele din urma cu acesta.

7. Dormi cu oglinda sub perna

Esti curioasa  sa afli cum va arata viitorul tau sot? Pune chiar in aceasta noapte o oglinda sub perna si exista mari sanse sa visezi chipul celui care te va face sotia lui. Poate fi vorba despre un barbat pe care il cunosti deja ori unul pe care iti este destinat sa il intalnesti in viitor.

8. Scrie literele din alfabet pe cate o foaie de hartie

O alta metoda de a afla cine iti este sortitul si a chema mai usor iubirea in viata ta implica scrierea literelor din alfabet pe cate o foaie de hartie. Alege una cu o textura mai groasa, apoi pune toate bucatile intr-un bol cu apa si introdu-l sub pat. Nu uita ca acestea trebuie sa fie cu fata in jos. Dimineata, cand te vei trezi, verifica bolul si vezi care biletel este cu fata in sus. Initiala respectiva iti va arata cine iti este menit.

9. Nu te aseza pe coltul mesei

O superstitie ruseasca spune ca, daca o femeie se asaza pe coltul unei mese, nu se marita timp de sapte ani incolo. Asadar, evita sa stai in acest loc, altfel vei chema ghinionul in dragoste in viata ta.

10. Mananca un mar la miezul noptii

Poate ca te vei simti precum Alba-ca-zapada in acel moment, dar macar vei incerca sa aduci norocul pe plan amoros. Inainte de a incepe ritualul, aprinde o lumanare alba in camera, pentru a chema energiile pozitive in sprijinul tau. Si, in timp ce musti din fruct, uita-te in oglinda exact la miezul noptii si rosteste: “Oriunde ai fi, dragostea mea, vino si mananca acest mar cu mine”.

Conform celor care au respectat aceste superstitii in dragoste, vei intalni in scurt timp pe cineva care sa te completeze pe toate planurile, care te va ajuta sa devii o persoana mai buna.

Foto: Pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 37 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre noroc in dragoste

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre partenerul potrivit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0