Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Suprinde-i pe cei dragi cu o reteta inedita: Rulouri de vinete cu piept de pui si mozzarella

Suprinde-i pe cei dragi cu o reteta inedita: Rulouri de vinete cu piept de pui si mozzarella
de la 2015-01-15
Suprinde-i pe cei dragi cu o reteta inedita: Rulouri de vinete cu piept de pui si mozzarella

Daca ai de gand sa gatesti ceva usor, deosebit, care sa nu coste mult si sa fie gata repede, iti recomandam rulourile de vinete cu piept de pui si mozzarella.


Asteptai acest weekend cu sufletul la gura si te gandeai sa ii surprinzi pe cei dragi cu un preparat surpriza? Nimic mai usor de facut, mai bun la gust si mai deosebit decat rulourile de vinete cu piept de pui si mozzarella.

Ai nevoie de:
- 3 vinete
- 300 grame piept de pui
- 200 grame mozzarella
- condimente: sare, piper, rozmarin

Cum se face:
Mai intai trebuie sa tai pieptul de pui in bucati subtiri si sa il pui la fiert in apa cu sare si rozmarin.
Decojeste apoi cele trei vinete si taie-le felii, pe lungime. Aseaza-le pe o farfurie plata si da-le cu sare, dupa gustul tau. Dupa ce fierb bucatelele de piept de pui, aseaza-le pe feliile de vinete, iar apoi ruleaza-le si prinde-le cu o scobitoare.

Muta rulourile de vinete cu piept de pui pe o tava unsa cu ulei, adauga sare si piper dupa gust si baga-le la cuptor pentru 25 de minute.
Cu cateva minute inainte de a opri focul presara deasupra mozzarella.

Pofta buna!




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.75 din 5 - 6 voturi.

    Spune-ne opinia ta despre "Suprinde-i pe cei dragi cu o reteta inedita: Rulouri de vinete cu piept de pui si mozzarella"



    10 - 2 =


    Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Suprinde-i pe cei dragi cu o reteta inedita: Rulouri de vinete cu piept de pui si mozzarella"

    Catalina @ 19-Ian-2015
    "Reteta in sine suna interesant, de aceea am si accesat link-ul. Din pacate, am fost oarecum dezamagita: nu se mentioneaza ca feliile de vinete trebuie spalate si scurse dupa ce au fost lasate cu sare minim 30 de minute, ca puiul trebuie condimentat, iar la final, avem 2 fotografii, una cu rulourile in tava, alta cu rulourile in tigaie, in sos de rosii - care nu stim de unde au aparut. Pentru o gospodina incepatoare, fara experienta in bucatarie, reteta nu este destul de detaliata, astfel incat sa obtina un produs cu care sa-si incante prietenii"

    Cele mai citite articole

    Supele si ciorbele instant sunt semipreparate cu o valoare nutritiva foarte scazuta, cu un continut ...
    Dimineata este cea mai importanta perioada din zi deoarece, in functie de starea psihica pe care ...
    In secolul stresului si al poluarii, interactionam zilnic cu peste 80.000 de chimicale toxice, pe ...

    Comentarii articole

    Spune-ti parerea
    Foarte interesant.Voi incerca si eu cu siguranta.
    va rog sa ne spuneti cum se face usturoiul copt? In ulei sau la cuptor fara nimic, ce durata se ...
    Eu am o relatie de 3 ani si avem ampreuna si un copil.Nu stiu de ce se tot cearta cu mine cand el ...

    Horoscop zilnic




    Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

    Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

    Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton