Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targ de cadouri de Valentine`s Day la Sala Dalles din Bucuresti

Targ de cadouri de Valentine`s Day la Sala Dalles din Bucuresti
Din 8 februarie sunteti invitati la Sala Dalles la cea de-a VIII -a editie a Galeriei Cadourilor de Valentine`s Day. Targul poate fi vizitat intre orele 10.00 si 20.00, iar intrarea este libera.


Bucurestenii aflati in cautarea unui cadou special pentru persoana iubita sunt asteptati la targul de Valentine`s Day, unde pot gasi bomboane de ciocolata, inimioare de plus, parfumuri, cosmetice si bijuterii speciale.
Cu ocazia Zilei Indragostitilor, in perioada 8-14 februarie 2013, sunteti invitati la Sala Dalles din Bucuresti pentru a-i cumpara persoanei iubite un cadou personalizat, special dar si romantic.
Printre produsele targului, dulciurile sunt puse la loc de cinste. Formele variate din ciocolata, martipan, pasta fina de migdale sau turta dulce si aranjamentele florale din bomboane de ciocolata vor indulci si mai mult gustul dragostei.
Sunteti invitati sa vizitati expozitia cu vanzare de bijuterii placate cu aur de 24 carate sau din argint, impodobite cu pietre semi-pretioase sau lucrate manual folosind tehnici speciale de prelucrare. Creatiile handmade ale artistilor plastici, gravurile pe obiecte metalice, realizate in numai 5 minute, parfumurile, cosmeticele bio sau produsele terapeutice pot reprezenta de asemenea cadoul perfect al acestei zile.
Bijuteriile si lumanarile lucrate manual, cu arome si forme originale, pot face mai frumoasa seara de 14 februarie, mai ales daca le sunt asortate si bomboane din martipan.
La atelierul de hartie manuala, vizitatorii pot asista la o demonstratie interactiva de tipar Gutenberg, unde fiecare participant isi poate personaliza o felicitare tiparindu-si singur mesajul.
De asemenea, puteti achizitiona decoruri realizate din hartie manuala, innobilata cu petale de flori, obiecte de design, simboluri si semne specifice sarbatorii de Valentine`s Day.
Pe langa toate acestea, nu puteti rata premiile tombolelor zilnice.
Targul este deschis între 8 si 14 februarie, de la 10:00 la 20:00, iar intrarea este libera.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadou

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0