Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tatuaje pentru fete: iata 6 modele in tendinte!

de Viorica Ghinea la 2017-07-28
Tatuaje pentru fete: iata 6 modele in tendinte!
Vrei sa iti impodobesti pielea cu un design care sa iti reprezinte personalitatea, dar nu stii ce tatuaje sunt potrivite pentru fete? Iata mai jos 6 modele care sunt in tendinte in aceasta perioada si in ce zone este indicat sa fie realizate!


1. Tatuajele cu flori, cele mai potrivite pentru fete

Motivele florale sunt cele mai populare modele de tatuaje pentru fete. Aceastea sunt destul de versatile, astfel ca pot fi realizate in mai multe zone ale corpului. Principala regula de care sa tii cont in acest caz ramane dimensiunea designului. Spre exemplu, pe coaste ori pe spate poti opta pentru un design de dimensiune mai mare, insa pe brat ori pe gat ar trebui sa te limitezi la unul mai mic.

 

A post shared by Tattooist.dada (@tattooist.dada) on

2. Tatuajele cu scris, nemuritoare in arta corporala

Singurele tatuaje cu care nu vei da niciodata gres sunt cele cu mesaje. Acestea sunt versatile, expresive, emotionante si nemuritoare in aceasta arta corporala. Alege un model care sa te reprezinte si nu vei regreta niciodata ca ti l-ai facut. Nu trebuie sa iti faci prea multe probleme in privinta zonei in care sa fie realizat modelul pentru care ai optat, fiindca se potrivesc pe mai multe parti. Se vad frumos atat pe gat, spate, brate, cat si pe coaste si picioare. Dar pregateste-te sa dai explicatii in legatura cu semnificatia tatuajului tau.

 

A post shared by Metallic Tie (@skinfeelings) on

3. Tatuajele cu forme geometrice, invaluite in mister

Formele geometrice au cucerit topul tatuajelor pentru fete treptat, dar sigur in ultimii ani. Desi acestea nu transmit prea multe informatii despre felul tau de a fi, totusi atrag atentia prin misterul in care sunt invaluite. Daca optezi pentru un astfel de design de tatuaj, vei observa ca multe persoane din jurul tau vor fi atrase de acesta.
 

A post shared by lulee_pokes (@lulee_pokes) on


4. Tatuajele mici sunt ideale pentru fete

Designurile mici se afla in tendinte de cateva sezoane si nu le vor parasi curand, astfel ca iti poti indrepta atentia spre astfel de modele. Zonele in care le poti realiza sunt: in spatele urechii, pe gat, la incheietura mainii si la glezne. Farmecul acestora consta in vibe-ul minimalist in care sunt invaluite, astfel ca ar trebui sa eviti desenele prea incarcate.


5. Designurile cu sageti prind tot mai mult avant

Alte modele de tatuaje potrivite pentru fete sunt si cele in care sagetile sunt vedetele. Acestea sunt creative si inspirationale, astfel ca vei face furori cu ele. Dar cel mai important este ca au un mesaj motivational, devenind un aliat de baza in momentele in care nu esti in apele tale. Acestea te ajuta sa nu uiti ca, indiferent de ce se intampla in jurul tau, trebuie sa mergi cu incredere mai departe.

 

A post shared by Getsy Torres (@getsytorres) on

6. Tatuajele artistice

Daca iti doresti un tatuaj original, pe care sa nu il mai vezi pe alte trupuri, atunci indreapta-ti atentia spre cele artistice. Fie ca stii deja ce design te reprezinta cel mai bine, fie ca apelezi la imaginatia artistului tatuator, fii sigura ca vei iesi in evidenta atunci cand vei etala cu mandrie un astfel de model de tatuaj.

 

A post shared by Beautiful is Inked. (@anima_tatuata_) on


Foloseste acest ghid de inspiratie cu tatuaje pentru fete si alege-ti modelul care te reprezinta cel mai bine.


Foto: instagram.com, pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0