Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tehnologia IPL – procesul de epilare cel mai eficient. Iata de ce!

de Camelia Diaconu la 2018-05-09
Tehnologia IPL – procesul de epilare cel mai eficient. Iata de ce!
Procesul de epilare este un chin pentru multe dintre noi, femeile. Indiferent de metoda aleasa pentru a scapa de parul nedorit de pe corp, grija pe care o avem in mod constant, sa nu cumva sa fi scapat vreun fir de par, ne face sa obosim si sa cautam alte metode, care sa fie eficiente si de lunga durata. Asa a aparut epilarea cu IPL, mai exact epilarea pe baza de lumina intens pulsate. Iata care sunt beneficiile tehnologiei IPL si de ce iti recomandam sa o incerci!


Epilarea este un proces greoi, care ne face sa pierdem mult timp in fiecare saptamana ori luna, in functie de cat de repede creste firul de par. Inestetic si intotdeauna cu o radacina groasa, firul de par sufera o multime de modificari, mai ales atunci cand vine vorba despre epilare.

Stim deja faptul ca o lama de ras intareste radacina firului de par si accelereaza cresterea, din cauza faptului ca este taiat si nu smuls. Aparatul de epilat este o solutie mai buna, avand in vedere ca smulge firul de par din radacina, insa procesul de epilare este unul destul de lung, fiind nevoita sa iei la rand fiecare fir de par. Bineinteles ca mai exista si alte metode de epilat, precum epilarea cu ceara sub forma de benzi ori ceara traditional, acasa sau in saloanele de specialitate. 
 
Insa, indiferent de metoda aleasa, firul de par, dupa o perioada relativ scurta de timp, creste din nou. Din dorinta de a scapa definitiv de parul nedorit din mai multe zone ale corpului, a aparut si tehnologia IPL, in termeni populari, epilarea definitiva, care se bazeaza pe o lumina intens pulsata. De ce este recomandata aceasta metoda de epilare?
 
In primul rand pentru ca este o metoda usor de folosit. Impulsurile luminoase sunt aplicate direct pe firul de par, fara sa implice durere, avand ca si rezultat intrarea foliculului intr-o stare de inactivitate, mai exact nu ii mai permite firului de par sa creasca. Tehnologia IPL, spre deosebire de epilarea cu laser, functioneaza pe baza unei lumini pulsate in toata lungimea undelor vizibile. 
 
Avantajul urmator este faptul ca rezultatele sunt vizibile in scurt timp, chiar dupa patru sedinte. Tratamentul este aplicat atunci cand firul de par se afla in diferite stadii de crestere, astfel ca, dupa  anumita perioada de timp, mai pot aparea cateva fire de par, care au fost mult prea mici la sedinta anterioara. Insa, cu urmatoarea sedinta, firul de par se va subtia si va inceta sa mai creasca. 
 
Este o metoda sigura. Este folosita de peste 15 ani, iar de-a lungul timpului, aceasta metoda de epilare nu a cunoscut niciun efect secundar si nicio problema la nivel tegumentar. Ba mai mult de atat, acest proces de epilare, tehnologia IPL, poate fi folosit si la nivelul fetei, pentru persoanele care isi doresc sa indeparteze definitiv parul. 
 
Este accesibila din punct de vedere financiar. Daca stam sa facem un calcul cati bani se duc lunar pentru sedintele de epilat, vom observa ca, pe termen lung, aceasta metoda de epilare este una dintre cele mai bune solutii. Fiind o epilare definitiva, dupa sedintele obligatorii, care trebuie urmate, pentru a vedea rezultate, cel mai posibil nu vei mai avea nevoie de epilat pentru mult timp. Sedintele pe care le vei mai face, doar foarte rar, vor fi doar de intretinere.

Mai mult de atat, fata de sedintele de epilare cu laser, eficiente si ele, dar mult mai costisitoare, tehnologia IPL este la un pret mult mai accesibil. 
Gandeste-te ca nu vei mai fi nevoita sa pierzi timp in fiecare saptamana si vei economisi banii ramasi pentru alte placeri pe care le ai!

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0