Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tendinte in moda - Rochii pentru primavara-vara 2012

Tendinte in moda - Rochii pentru primavara-vara 2012
Rochiile sunt un must-have pentru orice femeie care vrea sa fie feminina, plus ca sunt absolut necesare primavara si mai ales vara, cand vremea e foarte calduroasa - iar 2012 va fi un an torid. Designerii propun pentru primavara-vara 2012 rochii de lungimi diferite, in stiluri si culori pe gustul tuturor, pentru ca in 2012 se poarta, mai mult ca niciodata, culoarea, pusa in evidenta de rochii clasice, retro sau minimaliste. Vezi ce rochii se poarta in primavara si vara 2012 si alege ceea ce crezi ca ti se potriveste mai bine...


Pentru primavara-vara 2012 avem atat de multe tendinte (citeste aici si aici tendintele in moda pentru sezonul primavara-vara 2012), incat stilul pe care il doresti nu poate ramane decat la alegerea ta.

Rochii lungi si largi, ca in povesti
Rochiile lungi si largi au fost intotdeauna la moda, mai ales ca modele de seara si ocazie, insa in sezonul primavara-vara 2012, designerii aduc acest trend in top. Ca materiale, sunt preferate cele de sifon, tafta, organza si alte materiale moi si unduitoare; mai poti alege rochii duble sau cu tot felul de suprapuneri ori imprimeuri cu buline sau animale.

Rochii mini, chic
La extrema cealalta, rochiile mini nu vor pieri niciodata din tendinte, mentinandu-se si pentru primavara-vara 2012. Pentru femeile care au un corp de invidiat, rochiile mini pun in evidenta silueta mai bine ca orice alt tip de rochie si se incadreaza perfect in trendul chic de oras.

Rochii pana la genunchi
Acest gen de rochii sunt perfecte daca nu iubesti prea mult aceasta piesa de imbracaminte, dar trebuie sa o porti la un eveniment important sau la o ocazie. La fel, rochiile midi sunt potrivite si pentru siluetele mai plinute, pentru ca pot pune in evidenta talia. Rochiile pana la genunchi nu trebuie neaparat sa fie office, serioase sau cu un aspect auster; in functie de ocazie, poti alege si rochii in culori intense (mai ales ca anul acesta se poarta culorile vii) sau cu detalii deosebite.

Sclipiri sclipitoare...
Daca vrei sa atragi atentia asupra ta, atunci poarta o rochie sclipitoare. Cel mai la moda sunt rochiile argintii sau aurii, insa daca vrei sa spargi tiparul si sa adopti o tinuta mai indrazneata, orienteaza-te spre rosu, verde sau albastru electizant.

Margini asimetrice
Asimetria este una din cele mai puternice tendinte pentru primavara-vara 2012, care se aplica la bluze, pulovere, jachete si rochii.



Rochii cu imprimeuri florale
Rochiile cu imprimeuri florale vor fi la moda in primavara-vara 2012. Fie ca sunt imprineuri cu desene mici si delicate sau flori mari ori abstractizate, oricare va arata la fel de bine si vor sa o nota in plus de feminitate. In acest sens, cel mai indraznet trend presupune asortarea mai multor tipuri de imprimeuri.

Dantela, ca pe vremea bunicii
Dantela a fost un element la moda inca din primavara lui 2011 si se pare ca nu si-a pierdut popularitatea inca, mentinandu-se ca una din tendintele de top pentru sezonul primavara-vara 2012. Rochiile nu trebuie sa fie neaparat facute cu totul din dantela, insa cateva accente delicate sunt binevenite pentru un look diafan si retro.

Albul pur
Ca in orice sezon cald, in primavara si vara 2012 se poarta albul. Diferentele sunt date de materiale si texturi.

Peplum
...este acel volanas din jurul taliei si este o tendinta mostenita din 2011. Designerii tot incearca sa aduca in prim plan rochiile cu peplum, insa putine sunt cele care le si adopta in tinute.

Rochii cu volane, pliseuri si jabouri
Primavara-vara 2012 aduce acest trend retro, care se regaseste in toata splendoarea in rochii masive, care atrag privirea, ori in detalii mici si interesante.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rochii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre primavara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0