Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tendintele sezonului de primavara-vara 2016

de Sunt Fericita la 2015-12-17
Tendintele sezonului de primavara-vara 2016
Casa de moda britanica Burberry a lansat campania de primavara-vara 2016, care contine imagini cu o distributie fresh de modele britanice.


 Instantaneele au fost realizate de Mario Testino sub indrumarea artistica a lui Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry. Acestea pun in valoare cele mai noi si atragatoare tinute si accesorii, dar si trench-urile britanice clasice, esarfele din lana scotiana, poncho-uri si genti.

   Dylan Brosnan si sora sa Ruth, May Bell si Bella Yentob, Hayett Belarbi MCarthy, Eliza Fairbanks, Misha Hart, Liam Gardner, Sol Goss, Ben Gregory si Louie Johnson sunt cei care ofera o “doza” de energie si de atitudine noului sezon de primavara-vara.

Conform casei de moda britanice Burberry, item-ul vestimentar “iconic” al anului viitor va fi rucsacul din gabardina.

   Intitulata Functionregalia, colectia de primavara-vara 2016 mixeaza piese de inspiratie militara, precum butoni, detalii metalice, broderie cusuta manual cu dantela englezeasca, rochii lungi din satin, jachete biker din piele naturala si iconicele trench-uri. Totodata, introduce publicului accesorii noi si inovative, precum Belt Bag (in doua forme), botine decupate, sandale si ochelari de soare supradimensionati.

   Ca materiale, Burberry propune pentru primavara 2016 matasea impermeabila, casmirul, satinul, gabardina, dantela englezeasca, macrame-ul si tulul, la care au fost adaugate cristalele Swarovski, aplicate pe matase, detaliile metalice si butonii militari.

Paleta cromatica este minimalista si contine nuante de albastru navy, bej cald si nude, pe langa clasicele alb si negru.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.63 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
    Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
    In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0