Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Test psihologic: descopera latura ascunsa a personalitatii tale!

de Viorica Ghinea la 2018-01-10
Test psihologic: descopera latura ascunsa a personalitatii tale!
Rolul acestui test psihologic este de a te ajuta sa descoperi ce se afla in latura ascunsa a personalitatii tale. A fost conceput special pentru a afla ce anume se afla in subconstientul tau, astfel ca te poate ajuta sa descoperi o multime de informatii interesante despre personalitatea ta. Afla de mai jos in ce consta!


Test psihologic: prezentare generala


Te tenteaza sa incerci acest test psihologic? Atunci afla ca nu este deloc complicat. Tot ce trebuie sa faci este sa privesti imaginea de mai jos si, in doar cateva secunde, sa spui ce element din aceasta ti-a atras atentia prima oara. In functie de acest simbol, citeste interpretarea realizata mai jos.

Desi imaginea pare simpla la inceput, vei observa ca, pe masura ce o privesti mai mult, incepi sa vezi tot mai multe simboluri. Cu alte cuvinte, poate fi inselatoare, dar important este ca te va ajuta sa te descoperi care este latura ascunsa a personalitatii tale.

Trebuie sa stii ca aceasta imagine este o iluzie optica si ca ascunde trei elemente. Tu vei observa la prima vedere doar unul dintre acestea. Acesta este cel care te va ghida spre ceea ce se ascunde in subconstientul tau.

 

A post shared by bizarreArt (@bizarreart1) on


Interpretarea testului psihologic


Dupa ce ai ales simbolul care iti reprezinta personalitatea ascunsa, descopera mai jos care este interpretarea acestui test psihologic. Regula de baza este sa nu tragi cu ochiul la randurile de mai jos inainte de prima etapa a jocului.


Ce ai vazut prima oara?


1. Ai vazut fata

Daca primul simbol pe care l-ai vazut in imaginea de mai sus a fost o fata mica, atunci esti o persoana cu o personalitate incantatoare. Reusesti cu usurinta sa te faci placuta de catre cei din jur, desi de multe ori nu iti dai seama cum de ii cuceresti pe toti. Ei bine, secretul se ascunde in subconstientul tau. Creativitatea si originalitatea de care dai dovada ii atrage pe cei din jur, insa ceea ce le castiga cu adevarat atentia este misterul in care este invaluita in unele momente. Ai abilitatea de a le starni tuturor curiozitatea, asa ca nu este de mirare de ce esti mereu inconjurata de oameni. Unii te invidiaza, altii te admira, dar rezultatul este acelasi: popularitatea.


2. Ai vazut craniul

Desi acest simbol psihologic te poate speria la inceput, adevarul este ca nu ai de ce sa te temi. De fapt, acesta simbolizeaza faptul ca ai un colt special in inima ta, unul pe care nu il deschizi oricui din viata ta. Esti o fire empatica, ceea ce inseamna ca ii simti pe cei din jurul tau foarte bine, insa iti este teama sa le arati cat de sensibila esti. Nu vrei sa fii privita drept o persoana vulnerabila, una de care pot sa profite asa cum vor.


3. Ai vazut peisajul

Faptul ca ai observat peisajul prima data spune despre tine niste informatii destul de interesante. In latura ta ascunsa se afla un nivel de pasiune intensa, unul pe care incerci sa il tii in frau pentru a nu-i speria pe cei din jur. Opinia pe care o au ceilalti despre tine cantareste mult in balanta ta. Nu ar trebui sa iti mai fie frica de acest lucru, ci sa ii inspiri pe cei din jur cu vibe-ul care se ascunde in tine. Cei care te iubesc iti vor aprecia si latura ascunsa, asa ca nu ar trebui sa te mai feresti de ei de acum incolo. Intensitatea nu trebuie neaparat sa fie privita ca pe un lucru rau. Tot ce trebuie sa faci este sa o controlezi atunci cand esti nervoasa.


Ce parere ai despre acest test psihologic?  A reusit sa surprinda macar o parte din ceea ce se afla in interiorul tau?


Foto: pixabay.com, instagram.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.59 din 5 - 17 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre test

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre psihologie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre subconstient

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre personalitate

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0