Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ti-ai pregatit bugetul pentru primele cumparaturi in primavara aceasta?

Ti-ai pregatit bugetul pentru primele cumparaturi in primavara aceasta?
Stiu, stiu, o sa-mi spuneti ca parca faceam economii. Fac in continuare, sa stiti ca am reusit sa ma tin de promisiune si sa imi achit mai intai facturile, sa renunt la toate cheltuielile extra si in intregime inutile si sa ma uit in alta parte atunci cand trec pe langa vitrinele magazinelor preferate. Sa stiti ca ultimele cuvinte le-am scris in timp ce am oftat adanc. Shoppaholica inraita din mine inca mai priveste cu jind lucrusoarele pe care inainte le-ar fi luat fara sa stea pe ganduri.


Sa ne intoarcem insa la cheltuielile pe care avem voie sa le facem odata ce bugetul nostru a fost impartit cum trebuie. Trebuie sa recunoastem ca deschiderea primului H&M in Romania este o ocazie pe care multe dintre noi au asteptat-o cu sufletul la gura. Parca ne-a mai venit inima la loc dupa ce au inceput sa amenajeze magazinele si cand am stiut ca nu mai este doar un zvon. Sa speram ca peste doi ani o sa avem parte si de Topshop sau American Apparel?

Dar sa le luam pe rand. Deocamdata alegerile mele nu sunt trecute pe lista de cumparaturi, dar le propun ca o idee de outfit potrivit pentru primavara aceasta. In primul rand, tinuta aceasta poate fi purtata fara probleme in orice moment al zilei si in functie de accesorii si machiaj poti merge cu ea direct in club dupa o zi cu prietenele sau poti iesi la o cina romantica impreuna cu cel care o sa-ti faca primavara aceasta mai frumoasa.

Asadar, va propun un jumpsuit negru, combinat cu o jacketa din denim si o pereche de wedges pentru care cred ca merita sa punem bani deoparte inca de pe acum. Produsele pot fi gasite in magazinele H&M incepand cu 25 martie. Hmmm, oare sa fac o cerere de concediu pentru acea zi?!

























Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre wedges

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre outfit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0