Acest site foloseste cookie-uri. Apasati butonul alaturat pentru o navigare cat mai usoara.
Daca folositi acest site, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.
X Acest site foloseste Cookies.
Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Detalii aici

Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat

Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat
de la 2014-10-10
Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat

Aveti de gand sa gatiti ceva delicios si rapid fara sa petreceti prea mult timp la cumparaturi? Avem o reteta perfecta pentru dvs.: reteta de tigaie picanta.


Reteta de tigaie picanta este alegerea perfecta pentru o seara in care va invitati prietenii la masa sau pentru un weekend ploios, pe care il petreceti in casa. In combinatie cu un pahar de vin, cu siguranta nu veti da gres!

Pentru a gati rapid o tigaie picanta aveti nevoie de:

-300 gr piept de pui
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- 250 gr de ciuperci
- 2 rosii
- 250 gr sos de rosii
- 1 ardei iute
- 1 pahar vin alb
- sare si piper
 
Cum preparati tigaia picanta:

Incepeti sa taiati condimentele in ordinea in care aveti nevoie de ele: Taiati ceapa rondele, curatati ciupercile si taiati-le cubulete, la fel si ardeii grasi si rosiile. Puneti-le intr-un bol separat, iar apoi taiati in bucatele mici pieptul de pui.

Puneti ceapa la calit, pana devine usor aurie, iar apoi adaugati ciupercile, rosii si ardeii.

Intre timp, puneti intr-un bol sucul de rosii, pe care il diluati cu o lingura de apa si condimentati cu sare si piper dupa gust. La alegere, puteti adauga boia de ardei iute si putin busuioc.

Adaugati apoi carnea si rasturnati deasupra sucul de rosii si paharul de vin. Puneti capacul si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 20 de minute (amestecati constant).

Adaugati la final usturoiul si ardeiul iute, taiate in bucatele mici si mai lasati sa fiarba doua-trei minute, dupa care opriti focul.

Puteti servi tigaia alaturi de mamaliguta. Pofta buna!




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Spune-ne opinia ta despre "Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat"



7 + 10 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat"

oniceanu steluta @ 14-Oct-2014
"E delicioasa intradevar,o preparam si inainte dar fara suc de rosii. A iesit mult mai buna si nu este greu deloc de facut."

Cele mai citite articole

Supele si ciorbele instant sunt semipreparate cu o valoare nutritiva foarte scazuta, cu un continut ...
Dimineata este cea mai importanta perioada din zi deoarece, in functie de starea psihica pe care ...
Iubirea pentru perechea noastra se intipareste profund in fiinta noastra, sub forma de amintiri, in ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Foarte interesant.Voi incerca si eu cu siguranta.
va rog sa ne spuneti cum se face usturoiul copt? In ulei sau la cuptor fara nimic, ce durata se ...
Eu am o relatie de 3 ani si avem ampreuna si un copil.Nu stiu de ce se tot cearta cu mine cand el ...

Horoscop zilnic




Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

Afla 25 Trucuri si Sfaturi de la specialisti din Germania
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit

Da, vreau sa primesc informatii despre produsele si serviciile oferite de Rentrop & Straton