Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat

Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat
de la 2014-10-10
Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat

Aveti de gand sa gatiti ceva delicios si rapid fara sa petreceti prea mult timp la cumparaturi? Avem o reteta perfecta pentru dvs.: reteta de tigaie picanta.


Reteta de tigaie picanta este alegerea perfecta pentru o seara in care va invitati prietenii la masa sau pentru un weekend ploios, pe care il petreceti in casa. In combinatie cu un pahar de vin, cu siguranta nu veti da gres!

Pentru a gati rapid o tigaie picanta aveti nevoie de:

-300 gr piept de pui
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- 2 ardei grasi
- 250 gr de ciuperci
- 2 rosii
- 250 gr sos de rosii
- 1 ardei iute
- 1 pahar vin alb
- sare si piper
 
Cum preparati tigaia picanta:

Incepeti sa taiati condimentele in ordinea in care aveti nevoie de ele: Taiati ceapa rondele, curatati ciupercile si taiati-le cubulete, la fel si ardeii grasi si rosiile. Puneti-le intr-un bol separat, iar apoi taiati in bucatele mici pieptul de pui.

Puneti ceapa la calit, pana devine usor aurie, iar apoi adaugati ciupercile, rosii si ardeii.

Intre timp, puneti intr-un bol sucul de rosii, pe care il diluati cu o lingura de apa si condimentati cu sare si piper dupa gust. La alegere, puteti adauga boia de ardei iute si putin busuioc.

Adaugati apoi carnea si rasturnati deasupra sucul de rosii si paharul de vin. Puneti capacul si lasati sa fiarba compozitia aproximativ 20 de minute (amestecati constant).

Adaugati la final usturoiul si ardeiul iute, taiate in bucatele mici si mai lasati sa fiarba doua-trei minute, dupa care opriti focul.

Puteti servi tigaia alaturi de mamaliguta. Pofta buna!




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.83 din 5 - 3 voturi.

Spune-ne opinia ta despre "Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat"



3 + 9 =


Ce au spus ceilalti utilizatori despre "Tigaie picanta - o alegere delicioasa si rapid de preparat"

oniceanu steluta @ 14-Oct-2014
"E delicioasa intradevar,o preparam si inainte dar fara suc de rosii. A iesit mult mai buna si nu este greu deloc de facut."

Cele mai citite articole

Se zice ca “un mar pe zi tine medicul departe” si daca tinem cont de beneficiile pe care merele le ...
Anul 2018 a rasfatat cinefilii cu filme de Oscar si blockbustere, iar aceasta vara promite sa aduca ...
Dietele de slabire sunt cele mai cautate metode de a scapa de kilogramele nedorite acumulate. ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Offf, de ce scriu unii articole, daca nu cunosc clar unele notiuni? La inceputul articolului ...
Rochie neagra cu sclipici,la baza gatului tot înconjurul gatului,banda aurie .Cu pantofi ...
Va rog nu ne mai trimiteți rețeta de humus pe telefon ma deranjează. ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0