Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tii cura de slabire? Iata 5 alimente pe care trebuie sa le ai in frigider

Tii cura de slabire? Iata 5 alimente pe care trebuie sa le ai in frigider
Ce nu trebuie sa lipseasca din meniul tau cand tii o cura de slabire? Nutrionistii spun ca laptele, ouale, pestele gras si legumele crude trebuie sa faca parte din dieta noastra zilnica.


Daca vrei sa ai un stil de viata sanatos si o silueta de invidiat, consuma cat mai des alimentele de mai jos care iti ofera nutrientii de care organismul tau are nevoie. Aceste alimente sunt foarte importante pentru ca sunt o sursa importanta de fibre, vitamine si minerale.
Daca tii cura de slabire, iata ce alimente nu trebuie sa lipseasca din frigiderul tau:
1. Salata verde
Salata verde stimuleaza digestia, te ajuta sa slabesti si sa previi diferite afectiuni gastrointestinale. Salata verde este o sursa de minerale, vitamine si fibre necesare organismului. Nu ingrasa, curata organismul de toxine si ajuta la prevenirea osteoporozei.
2. Lactate
Laptele si branzeturile joaca un rol important in alimentatia noastra datorita continutului de calciu. Este un lucru deja stiut ca avem nevoie de calciu pentru a avea oase sanatoase si puternice.
3. Oua
Ouale contin putine calorii si nu ar trebui sa lipseasca din frigiderul tau. Fie ca le consumi fierte, fie ca le adaugi la alte preparate, ouale sunt un aliat de nadejde in cura de slabire.
Ouale iti asigura nutrientii de care ai nevoie, oferindu-ti totdata o senzatie de satietate.
4. Ridichi
Ridichile aduc o multime de beneficii sanatatii. Sunt o sursa excelenta de fibre, minerale si vitamine si se consuma proaspete, in salate sau chiar ca gustare intre mese. Indeparteaza durerile stomacale si imbunatatesc digestia. In plus, ridichile imbunatatesc si circulatia sangelui, alunga durerile de cap si amelioreaza durerile reumatice.
Datorita fibrelor, ridichile sunt ideale in curele de slabire, ajutand la eliminarea grasimilor.
5. Peste
Pestele contine proteine si acizi grasi omega 3, care au un rolul de a mentine sanatatea inimii. Este foarte gustos, iar gatit cum trebuie, la cuptor, alaturi de legume, este o alegere potrivita pentru o masa usoara si hranitoare.
Salata, spanacul, urzicile, stevia, leurda si loboda sunt pline de vitamine si minerale si se gasesc in toate pietele. Ele nu trebuie sa lipseasca din alimentatia dvs. mai ales daca tineti o cura de slabire.

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre silueta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lactate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre oua

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre peste

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0