Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinute care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba de birou

de Sunt Fericita la 2016-05-18
Tinute care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba de birou
Sa fii o femeie de succes inseamna sa ai cateva calitati native, fara de care nu ai cum sa ajungi in varful piramidei, dar in acelasi timp si sa fii deschisa catre autoperfectionare si autoeducare. Pe langa stabilirea unor teluri, munca asidua, perseverenta, ambitie, incredere, automotivatie si viziune, trebuie sa ai un vocabular adecvat, actiuni orientate catre cultura generala si largirea orizontului de cunoastere, gesturi si mimica adecvata, precum si o tinuta care sa impuna respect si profesionalism. Se spune ca nu haina il face pe om, totusi ea reprezinta cartea ta de vizita si tocmai de aceea, o garderoba bine pusa la punct reprezinta un moment cheie al construirii imaginii tale.


Ai un buget limitat, tocmai de aceea trebuie sa achizitionezi "inteligent" piese vestimentare si accesorii care sa fie usor de combinat, de purtat si care sa vorbeasca de la sine despre stilul tau vestimentar. Shopping-ul trebuie sa fie o investitie si nu o cheltuiala. De aceea, The Dresser (www.thedresser.ro, noua ta destinatie de shopping on-line pe ale carei rafturi virtuale sunt asezate doar produse de calitate, originale, de la Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Prada, Emporio Armani, Miu Miu etc.) te sfatuieste cum sa iti compui garderoba ideala: clasica, eleganta, dar cu un twist modern si autentic!

Pentru a face "smart shopping" trebuie mai intai sa respecti cativa pasi simpli: mai intai sa iti faci ordine in dulap si sa donezi tot ce nu mai porti, ce s-a deteriorat sau nu te mai reprezinta. Apoi, sa iti intocmesti o lista cu item-urile basic de care vei avea nevoie in permananta. In al treilea rand trebuie sa iti raspunzi la cateva intrebari: de cate ori voi purta un item vestimentar; daca acesta este versatil, functional, de buna calitate, daca il pot purta si la job?!

Iata cateva piese vestimentare cheie, pe care orice femeie de cariera trebuie sa le aiba in dulap:
Blazer-ul sau sacoul poate transforma instant orice outfit cu conditia sa fie impecabil calcat. The Dresser iti recomanda sacourile uni, de la Armani Jeans care se potrivesc atat la o tinuta compusa din bluza din matase si fusta creion, cat si la pantaloni sau la o rochita pe corp. Daca ai un job mai relaxat, poti inlocui blazer-ul cu un cardigan intr-o nuanta intensa. Il gasesti aici.
 
Fusta creion este acea piesa vestimentara care arata bine pe orice femeie. Aceasta trebuie sa depaseasca discret genunchiul si sa aiba o croiala perfecta. Ideale sunt fustele uni, in nuante de alb si negru care pot fi purtate in zeci de combinatii istete. Pe www.thedresser.ro poti cumpara fuste semnate de casa de moda Prada care iti vor contura armonios silueta. O gasesti aici.
 
Topuri, topuri, topuri! Cu cat mai multe cu atat mai bine! Prin acest cuvant intelegem bluze din matase, bumbac sau vascoza (evident iti recomandam materialele naturale care lasa pielea sa respire si in care te simti conforabil), 2-3 camasi si tricouri. Burberry, Gucci, Armani, Prada, Ralph Lauren toate aceste brand-uri vin cu propuneri interesante. Te sfatuim sa iti cumperi cateva topuri in culori uni si cateva cu elemente atractive si detalii moderne pentru a putea crea cat mai multe tinute interesante, atat pentru intalnirile de business, cat si pentru tinutele de zi cu zi, adaptate job-ului tau. Le gasesti aici.
 
O rochie versatila este obligatorie! Cand iti cumperi o rochie trebuie sa anticipezi cel putin trei outfit-uri diferite pe care le poti construi in jurul acelei piese vestimentare. Poti purta aceasi rochie cu un sacou bine croit, apoi cu o esarfa colorata sau cu o curea in talie?! Daca ai bifat trei de DA, atunci cumpara acea rochie. Gandeste-te la un model uni si „conservator” (bineinteles a nu se intelege plictisitor, ci clasic). The Dresser iti recomanda rochii de la Miu Miu si Gucci. O gasesti aici.
 
Un trench sau un coat este un element cheie al unui look profesional care face o declaratie de stil. Atunci cand afara ploua sau este vant un trench-coat te poate salva dintr-o situatie delicata, acea de a-ti distruge outfitul. Il gasesti aici.

Orice garderoba de business are nevoie si de accesorii pe masura. O geanta din piele, de buna calitate nu va trece neobservata de partenerii tai de afaceri sau de cei cu care te intalnesti. Opteaza pentru genti incapatoare si bine compartimentate, de la Prada sau Gucci, in care pot intra cateva gadget-uri de care ai nevoie (telefonul mobil inteligent, tableta, laptop-ul), agenda, dar si cosmetice sau alte „nimicuri” de care orice femeie are nevoie!  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinute elegante

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0