Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinute la moda in vara 2015: cum alegem accesoriile potrivite

de Sunt Fericita la 2015-06-25
Tinute la moda in vara 2015: cum alegem accesoriile potrivite
Bijuteriile pe care le purtam zilnic, indiferent daca mergem la birou, la o plimbare in parc sau la o petrecere eleganta, sunt cele care ne definesc, care ne subliniaza personalitatea si stilul. Tu stii ce bijuterii se poarta in vara 2015?


Si in acest sezon estival, colierele statement reprezinta un "must have" pentru orice doamna. Acestea accesorii s-au impus in ultimii ani prin proportii si volumetrii, indiferent daca sunt produse din metale, pietre pretioase, ori materiale simple si colorate.

In vara 2015, moda strazii este compusa din denim, dantela, broderie si imprimeuri florale. Piese dantelate, cu cristale in nuante pastelate sau dimpotriva in culori tari si indraznete, emana distinctie si eleganta in combinatiile vestimentare potrivite! Cum alegem accesoriile potrivite pentru fiecare tinuta in parte? Ei bine, asta tine de gustul si de personalitatea fiecareia dintre noi.

Daca alegeti o tinuta casual, formata din jeansi ori pantaloni evazati cu o camasa simpla, va recomandam un colier statement colorat. In cazul in care alegeti o tinuta eleganta, formata dintre-o rochie lunga cu decolteu in V, va recomandam colierele din argint, cu pietricele fine, care ofera o nota de rafinament.

Daca sunteti adepta tinutelor "all white", cel mai indicat este sa purtati un colier cu piatra masiva si puternic colorata, in timp ce pentru tinutele din dantela sau broderie recomandam colierele clasice, cu aspect contemporan.

De nelipsit in vara 2015 din garderoba unei doamne care se respecta sunt salopetele lungi si lejere, alegerea ideala pentru o seara petrecuta alaturi de prieteni. In functie de evenimentul la care vei participa, poti opta pentru o salopeta casual sau eleganta. Completeaza aceste tinute cu coliere mari si la baza gatului, cu pietre colorate.

 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coliere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre colier statement

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0