Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tinute pentru femeile cu forme generoase

de Alina Negrutiu la 2014-05-07
Tinute pentru femeile cu forme generoase
Unele femei au proportii mai generoase, ceea ce nu inseamna ca nu se pot bucura de ultimele tendinte ale modei. De fapt, in ultima vreme se vorbeste din ce in ce mai mult despre imbratisarea curbelor delicioase, de tinute plus size, de idei colorate si chic pentru doamnele mai pline de viata. Primul lucru de care trebuie sa tii cont este ca nu este bine sa camuflezi nimic, caci rezultatul va fi mai mult ca sigur unul stangaci.


Trebuie sa te etalezi! Da, ai citit bine. Ai solduri pline si cei din jurul tau stiu deja asta, asa ca de ce nu te joci un pic cu imaginea pentru a arata bine? Nu uita ca barbatilor le plac femeile generoase si studiile arata ca ele au chiar copii mai destepti. Vrem sa spunem ca nu trebuie sa te simti rau legat de felul cum arati, ci mai bine gaseste solutii cat mai bune pentru tine.
Iata cateva trucuri care sa te ajute sa faci rotunjimile cat mai fashionable cu putinta:
Culoare: Cel mai adesea, femeile care sunt mai plinute tind sa creada ca negrul este singura lor optiune. Nu este adevarat, de fapt, in functie de culoarea ochilor, a parului si a pigmentului pielii, trebuie sa ai in vedere si alte culori interesante. Asa te vei asigura ca garderoba ta nu va fi deloc plictisitoare.
Material: Este foarte important sa gasesti materialul perfect. Acesta nu trebuie sa fie mulat, dar nici sa faca multe cute, sa se adune.
Imprimeuri mai mici: Dolofanelele pot purta imprimeuri. De fapt, trebuie s-o faca. Singurul lucru caruia trebuie sa-i acorde atentie este sa se asigure ca imprimeul nu este foarte galagios, caci acesta face totul sa para mai mare. Buline mici, floricele.
Etaleaza-ti punctele forte: Decolteul tau merita afisat. Sau poate ai o talie fina. Atrage ochii privitorului inspre aceste zone, nu inspre partile pe care le consideri defecte.
Pliseuri pe burtica: Zona abdomenului este adesea un punct nevralgic al plinutelor. Nu dispera. Ia o bluza mai lunga cu pliseuri in fata si lucrurile vor aparea altfel. 






Surse foto: Pinterest

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre shopping

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0