Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipul de personalitate colerica

de Sunt Fericita la 2017-08-10
Tipul de personalitate colerica
Colericii sunt oameni analitici, orientati spre succes; au o mare capacitare de concentrare si par de multe distanti. Orice personalitate colerica este indreptata spre actiune, mai putin spre vorbe.


In relatiile personale si de dragoste, colericii au mereu aerul de oameni ocupati, care nu sunt disponibili nici macar pentru familie sau persoana iubita, trasatura care ii face si mai doriti.

Orice personalitate colerica este caracterizata prin pragmatism; odata ce au luat o decizie, colericii au si actionat conform ei. Prefera oricand actiunea in locul discutiilor interminabile.  Sunt oameni analitici si logici, directi si care fac mereu ceea ce le convine. Nu sunt deosebit de respectuosi, prietenosi sau politicosi.

Multi oameni de stiinta, sportivi de performanta sau afaceristi de succes apartin tipului de personalitate colerica.

Colericii au o mare capacitate de a rezolva probleme. Sunt buni strategi si actioneaza cu incredere si curaj. Tolereaza bine lucrul peste program, izolarea si discomfortul, daca acestea ii ajuta sa isi atinga telurile. Colericii sunt foarte independenti, competitivi si, uneori, agresivi.

Oamenii cu personalitate colerica sunt hotarati sa aiba succes. In ciuda faptului ca isi impun standarde si tinte inalte, greu de atins pentru care muncesc din greu si oricat de mult ar trebui, colericii nu sunt niciodata multumiti de realizarile lor si de modul in care au lucrat sau s-au implicat in proiecte. Tocmai aceasta gandire ii face sa aiba mereu teama de esec si sa se considere vinovati fara motiv. Le place sa aiba cunostinte vaste in domenii cat mai variate si asta ii atrage la partenerii de viata pe care si-i aleg, dar altfel prefera sa nu socializeze decat daca sunt direct interesati de conversatie sau de persoanele implicate.

Personalitatea colerica este detasata si chiar poate parea rece, pentru ca admira controlul sentimentelor si emotiilor. Colericii tind sa fie logici, analitici, competenti, drepti si condingatori. De cele mai multe ori ei par oameni reci si calculati, care nu zambesc prea mult si evita contactul vizual. In ciuda eforturilor lor de auto-control, uneori au scapari si izbucniri de manie.

Iata si alte tipuri de personalitate: sangvinica, flegmatica si melancolica>>

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 144 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coleric

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0