Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tipuri de sutiene pe care trebuie sa le ai in dulap

Tipuri de sutiene pe care trebuie sa le ai in dulap
Alegerea unui sutien potrivit este extrem de importanta pentru ca te poate face sa arati cu pana la 5 kg mai slaba, iti imbunatateste statura, iti da un plus de incredere si sex-appeal. Asa cum avem haine de vara si de iarna, la fel trebuie sa avem si mai multe tipuri de sutiene, adaptate tinutelor si activitatilor pe care le facem. Iata cateva astfel de sutiene pe care ar trebui sa le avem in dulap...


1. Sutienul fara cusaturi (supranumit si sutienul pentru tricou, pentru ca atunci cand il porti nu se vede pe dedesubt). Sutienele fara cusaturi sunt facute din materiale moi, bumbac sau satin si au un mare avantaj: nu au linii sau cusaturi inestetice care sa se vada pe sub materialul bluzelor sau tricourilor. Sutienul fara cusaturi este potrivit la tricourile si rochiile stramte, din materiale fine. Alege un sutien de culoarea pielii, de fapt intr-o culoare cat mai apropiata de nuanta pielii tale.
2. Sutienul din dantela neagra. Te face sa arati si sa te simti sexy, motiv pentru care trebuie sa il ai in dulapul cu lenjerie. Poti alege un model practic sau care intra in categoria lenjeriei sexy. E bine oricum sa ai si un sutien negru in garderoba pentru ca se decoloreaza mai greu decat cele roz sau nude.
3. Sutienul pentru sport nu o fii cel mai frumos si seducator din dulap, insa e necesar; e bun pentru sport, mersul cu bicicleta, alergat, urcatul pe munte, etc., oricand ai nevoie de libertate dar si de sustinere, fara sa fii incorsetata de armatura sutienelor obisnuite. Acum exista modele pentru femeile cu bustul mic, dar si pentru cele mai dotate din acest punct de vedere.
4. Sutienul ultra-decoltat este necesar atunci cand vrei sa porti o bluza sau o rochie cu un decolteu foarte adanc, pe care altfel le-ai fi purtat cu un tricou. Modelele variaza ca forma si sunt foarte interesante.
5. Sutienul fara bretele. Desi exista si varianta cu bretele transparente, acesta nu se mai potrivesc dupa 30-40 de ani. Alege in schimb un sutien fara bretele, care sustine bine sanii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.3 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sutien

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alege

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre potrivit

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0