Ingrediente:
- 2 pachete de piscoturi,
- 500 gr mascarpone,
- 6 oua,400 gr zahar,
- 200 gr smantana,
- cacao pentru pudrat prajitura,
- 1l cafea neindulcita,
- un praf de sare,
- esenta de midgale,
- esenta de rom.
Mod de preparare:
1. Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot, apoi adaugi mascarpone si omogenizezi bine.
2. Bati trei albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si adaugi peste compozitia cu galbenusuri, mestecand incet si bine. La sfarsit, pui smantana si esentele, incorporandu-le in crema.
3. Intr-o tava inalta asezi un rand de piscoturi inmuiate in cafea, torni jumatate din crema peste ele, apoi alt rand de piscoturi plus restul de crema deasupra.
Pudrezi prajitura cu cacao si o dai la rece pana a doua zi (neaparat).
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 1.83
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!