Vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
400 g piscoturi
250 g crema mascarpone
4 oua
4 linguri de zahar
3 cescute de cafea tare
cacao si fulgi de ciocolata (pt ornat)
Galbenusurile si zaharul se amesteca pana se deschid la culoare. Se adauga crema Mascarpone si se omogenizeaza. Se bat albusurile si se adauga peste amestecul de mascarpone amestecand pana se incorporeaza. Nu se foloseste mixerul deoarece crema se va lasa.
Piscoturile se inmoaie putin in cafea si se asaza intr-o tava, unul langa celalalt. Dupa primul strat de piscoturi, se adauga cu o lingura un strat de crema. Se adauga si celalalt strat de piscoturi si se adauga crema deasupra. Se pudreaza cu cacao si se orneaza cu fulgi de ciocolata sau ciocolata neagra rasa. Pentru un plus de gust, se poate adauga putin coniac in crema.
Se lasa la frigider 4-6 ore inainte de a putea fi servita.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!