Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci champignon;
- 2 cepe;
- 4 catei de usturoi;
- 4 rosii;
- 100 ml vin alb;
- sare si piper;
- patrunjel.
Mai intai pregatim toate ingredientele, astfel incat sa le avem la indemana.
Spalam ciupercile, le curatam de pielite si le taiem feliute subtiri. Ceapa o tocam marunt, iar usturoiul il zdrobim.
Intr-o tigaie in care am incins ulei, calim ceapa si usturoiul, adaugam ciupercile, rosiile taiate cubulete, sarea si piperul si stingem cu vin alb. Lasam sa fiarba putin, dupa care adaugam apa cat sa acoperim ciupercile, punem capacul si lasam la foc mic sa fiarba pentru 25 de minute. La final adaugam patrunjel proaspat tocat marunt.
Servim cu mamaliguta.
Pofta buna!
Foto: www.tasteofhome.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.44
din 5
- 16 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!