Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 destinatii exotice in care romanii prefera sa petreaca Ziua Indragostitilor in 2015

de Ana-Maria Tudor la 2015-02-10
Top 10 destinatii exotice in care romanii prefera sa petreaca Ziua Indragostitilor in 2015
Desi nu este o sarbatoare cu specific romanesc, Valentine`s Day - Ziua Indragostitilor este tot mai apreciata de romani. De la un an la altul, tot mai multi locuitori ai Romaniei aleg in locul cadourilor pentru parteneri vacantele cu destinatii exotice, cu servicii romantice incluse, pentru ca Ziua Internationala a Indragostitilor sa ii prinda in locatii exclusiviste de pe Glob.


Turistii romani sunt dispusi sa plateasca de la cateva sute de euro pana la peste 2500 de euro pentru servicii care sa adauge un plus de romantism vacantei, precum sedinta foto pe plajele din Republica Dominicana sau Cuba, cina romantica intr-un restaurant subacvatic din Maldive, cina privata la cort in Parcul National Serengeti din Tanzania, flori si decor romantic in camera de hotel la Venetia, abonamente la SPA, sampanie si platouri cu fructe in camera, dar si cereri precum skydiving in tandem la Miami sau skyjump in Noua Zeelanda de pe cladirea Sky Tower din Auckland, conform solicitarilor primite de agentia de turism Eturia.
La mare cautare pentru Ziua Indragostitilor in 2015 sunt resorturile din destinatii exotice precum Caraibe, Maldive, Bali, Zanzibar, Mauritius sau Seychelles, care ofera si servicii de organizare a nuntii pe plaja, pretul achitat suplimentar de cuplurile de indragostiti pentru aceasta ceremonie fiind de pana la 2000 euro, suma la care se adauga si costul cazarii invitatilor.
In aceasta suma sunt incluse decorurile, preotul de ocazie, fotograf, sampanie, cina romantica, tortul, buchetul miresei si flori la discretie.
Cele mai cautate 10 destinatii pentru luna de miere sau vacante romantice preferate de romani:
1.    Republica Dominicana
2.    Maldive
3.    Indonezia
4.    Singapore
5.    Mexic
6.    Mauritius
7.    Thailanda
8.    Seychelles
9.    Argentina
10.    Tanzania

"Specializandu-ne in destinatii exotice si vacante personalizate in ultimii 7 ani, in 2014 am inregistrat o crestere de 45% a solicitarilor de vacante romantice si de organizare a lunii de miere in locatii deosebite, inclusiv de Valentine’s Day. In 2014 am inregistrat aproximativ 2000 de solicitari pentru astfel de vacante si estimam un trend crescator si pentru 2015", a declarat Sorin Stoica, director general al agentiei de turism Eturia.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ziua indragostitilor

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0