Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 sfaturi pentru rezervarea online a unei vacante

de Alina Ilie la 2017-05-24
Top 10 sfaturi pentru rezervarea online a unei vacante
Din ce in ce mai multi consumatori folosesc serviciile online pentru a-si rezerva vacantele deoarece este mult mai simplu, cu doar cateva click-uri se rezolva totul. De multe ori, realitatea a aratat ca o oferta aparent buna nu reprezinta in final un real castig pentru consumatori. In acest sens, Reteaua Centrelor Europene a Consumatorilor (ECC-Net) ofer 10 sfaturi pentru a evita surprizele neplacute atunci cand rezervi vacanta pe Internet.


Diferentele de pret intre momentul initial al rezervarii si momentul platii finale exista si sunt mult mai frecvente in ceea ce priveste calatoriile aeriene. In majoritatea acestor cazuri, cresterea preturilor este legata de:

- Taxele de administrare
- Taxe pentru utilizarea cardurilor de credit
- Taxe pentru pasagerii care efectueaza check-in.

In cele ce urmeaza, iata 10 sfaturi pentru a nu avea surprize neplacute cand rezervi online vacanta:

1. Preturile trebuie sa fie indicate incluzand toate taxele obligatorii intr-un mod clar inca de la inceputul procesului de rezervare.
    
2. Verifica daca sunt incluse servicii suplimentare. Unele din acestea sunt incluse in pret, iar altele nu si, de exemplu, daca ai nevoie de mic dejun sau de un bagaj de cala, s-ar putea ca pretul final sa creasca.
   
3. Nu te grabi atunci cand faci rezervari online pentru ca de cele mai multe ori nu vei putea anula rezervarea dupa ce ai finalizat-o. Verifica politicile de anulare.
 
4. Asigura-te ca ”functia date flexibile” nu este presetata, daca nu ai nevoie de un asemenea serviciu.

5. Asigurare? Afla ce primesti! Daca nu ai nevoie de o asigurare suplimentara, este bine sa citesti ce tipuri sunt incluse pentru a evita sa le platesti in cazul in care nu-ti sunt necesare.
    
6. Casutele deja bifate nu sunt permise in UE, asa ca fa o reclamatie daca gasesti asa ceva in timpul procesului de rezervare.
    
7. Ai grija ca in anumite cazuri pot fi adaugate taxe pentru utilizarea cardului de credit si cauta informatii despre acest lucru.
    
8. Fa capturi de ecran pentru tot ce rezervi. Acestea te vor putea ajuta in cazul in care ai probleme ulterior, de exemplu, daca pretul final este mai mare decat cel de la inceputul rezervarii.
    
9. Verifica de doua ori inainte de a finaliza rezervarea. Citeste cu atentie toate datele afisate pentru ca orice modificare facuta ulterior, dupa rezervare, s-ar putea sa poata fi facuta numai contra cost.
    
10. Verifica-ti e-mailul pentru a vedea daca ai primit confirmarea rezervarii. Uneori, aceste mesaje pot intra in casuta cu SPAM/Junk Mail.


Sursa: www.eccromania.ro

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0