Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 3 accesorii care NU trebuie sa iti lipseasca in sezonul de iarna 2014-2015

de Ana-Maria Tudor la 2014-11-26
Top 3 accesorii care NU trebuie sa iti lipseasca in sezonul de iarna 2014-2015
Pantofii cu toc, fustele elegante si gentutele chic, raman in tendinte si in sezonul de iarna 2014-2015, iar orice "fashion addict" stie deja care sunt trucurile ce o pun in valoare in anotimpul rece.


Chiar daca termometrele arata zero grade, este mai tot timpul innorat si esti predispusa melancoliei de sezon, ziua ta este intotdeauna mai frumoasa atunci cand esti imbracata chic, cand parul tau arata de zile mari si cand accesorizezi eleganta cu bunul gust.

Inainte de toate, trebuie sa tii cont de doua reguli: mai putin inseamna de obicei mai mult (ne referim aici la bijuterii si la makeup), iar simplu devine devine rapid elegant (in privinta combinarii articolelor vestimentare).

Acum ca stii regulile de baza pentru sezonul rece, iata ce piese nu trebuie sa iti lipseasca in sezonul de iarna 2014-2015 din colectie:

Fusta de piele

Indiferent daca alegi o fusta de piele scurta sau o fusta de piele trecuta de genunchi, una dreapta, de tip creion, ori una clos, acest accesoriu reprezinta un "must have" pentru aceasta iarna! Fusta de piele se pot accesoriza usor, in diverse combinatii: cu o bluza in dungi alb-negru, cun un pulover crosetat colorat, cu o camasa de blugi sau chiar in carouri. Fii sigura ca fusta de blugi te va scoate din anonimat in acest sezon si te va transforma in "printesa biroului", daca indraznesti sa o porti pe timp de zi!

Cizmele peste genunchi

De pe Wall Street, pana la Milano si mai apoi in Capitala Modei ... noastre, Bucuresti, toata lumea stie, le indrageste si se gandeste serios sa si le achizitioneze daca nu a facut-o inca! Cizmele peste genunchi se afla in topul preferintelor marilor case de moda si indiferent daca preferati unele cu talpa plata, cu toc inalt, cu diverse accesorii, de la negrul clasic pana la griul sters si la rozul cenusiu, acestea va protejeaza de frig si va transforma in zeite! Cine poarta deja cizme peste genunchi poate confirma faptul ca se simte ca pe podium de fiecare data cand iese din casa! Va recomand sa le purtati intotdeauna cu fuste mini, jambiere, ori blugi skinny.

Geanta mini

Daca anul trecut va recomandam gentile voluminoase, cu cat mai mari, cu atat mai elegante, acum va spun un mic secret: gentile mini au revenit in voga! Indiferent daca iti plac gentile mai sport, ori cele elegante, ai o varietate de optiuni din care sa alegi in sezonul de iarna 2014-2015: de la gentile mini cu franjuri, fermoare sau catarame, pana la gentile mini cu pietricele, din piele intoarsa, ori animal print. Indiferent daca mergi la birou sau iesi in club, o gentuta mini atrage intotdeauna privirile celor din jur!

Fashion addict, ramaneti printesele iernii!
Pana data viitoare, cand revin cu alte sfaturi glamour pentru voi, s-auzim de bine!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0