Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 4 accesorii imblanite pentru aceasta iarna

Top 4 accesorii imblanite pentru aceasta iarna
Accesoriile din blana sau cele care contin cel putin cateva elemente imblanite sunt in trend in sezonul toamna-iarna 2012-2013, asa ca trebuie sa iti achizitionezi neaparat cateva dintre ele.


Chiar daca nu suporti sa porti nimic la gat si nici nu iti place sa porti caciula indiferent cat este de frig afara, pentru ca ai impresia ca nu iti sta bine, trebuie sa stii ca vei fi "out of fashion" daca vei ajunge la serviciu sau la o intalnire zgribulita si cu nasul rosu. Acum mai mult ca niciodata iti poti achizitiona cateva accesorii care sa te protejeze de frigul de afara si sa reprezinte in acelasi timp si un plus pentru tinuta ta.
Iata cateva idei de accesorii imblanite pe care sa le porti in aceasta iarna:
1. Caciula de blana
Caciulile pufoase din blana, eventual in mai multe culori, reprezinta o alegere potrivita pentru zilele de iarna, pentru ca sunt extrem de comfortabile si foarte calduroase. In plus, adauga un strop de efect tinutei tale si te vor ajuta sa iesi in evidenta.

2. Manusi de blana
Iti vor acoperi mainile de frigul de afara si iti vor oferi o senzatie de protectie. Poti sa alegi fie un model in intregime din blana, fie un model din piele si cu marginile imblanite.

3. Genti din blana
Gentile din blana reprezinta un accesoriu perfect pentru anotimpul friguros, plus ca se vor potrivi foarte bine cu caciula si manusile tale. Sunt recomandate pentru completarea unei tinute elegante, in detrimentul posetelor mici si colorate care te trimit cu gandul la vara, mare si soare.

4. Cizme din blana
Sunt foarte sic in aceasta perioada. Indiferent ca sunt cu toc, cu talpa ortopedica sau joase, realizate in intregime din blana sau au doar cateva elemente imblanite aplicate, vor adauga un plus de efect tinutei tale si reprezinta un fel de "must have" in acest sezon.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0