Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5: Cei mai sexy barbati divortati

Top 5: Cei mai sexy barbati divortati
Sunt celebri, bogati si... necasatoriti. Care sunt cei mai sexy barbati divortati din lume?


Jurnalistii de la Huffington Post au realizat un top al celor mai sexy barbati din lume:
1. Bradley Cooper ocupa primul loc al clasamantului. Bradley Cooper a devenit faimos dupa ce a jucat in prima parte a francizei “The Hangover”, in 2009.  Starul a fost casatorit cu actrita Jennifer Esposito, insa, dupa numai patru luni, cei doi au divortat. A avut relatii cu femei celebre de la Hollywood precum Cameron Diaz, Isabella Brewster, Denise Richards, Renée Zellweger.

2. Tom Cruise si Katie Holmes, unul din cuplurile celebre de la Hollywood, au decis sa puna punct relatiei dupa cinci ani de casnicie. Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in Italia, in 2006 si au o fiica, Suri, in varsta de 6 ani.
Pentru Tom Cruise, acesta este cel de-al treilea divort. Actorul a fost casatorit in trecut cu actritele Mimi Rogers (1987-1990) si Nicole Kidman (1990 - 2001). Cu a doua sotie, Cruise a adoptat doi copii - Isabella, in varsta de 19 ani, si Connor, in varsta de 17 ani.

3. Usher e pe locul 3 in clasament. Cantaretul R&B a divortat in 2009 de sotia lui, Tameka Foster. Mariajul lor a durat mai putin de doi ani. Cei doi s-au casatorit in 2007 si au doi copii: Usher Raymond V, in varsta de 18 luni, si Naviyd, in varsta de sase luni.

4. George Clooney - A fost numit de doua ori cel mai sexy barbat, in 1997 si in 2006. Starul s-a casatorit in 1989 cu actrita Talia Balsam, care a aparut in serialul TV "Mad Men". Cei doi au divortat 4 ani mai tarziu.

5. Johnny Depp a fost casatorit cu Lori Anne Allison intre anii 1983 si 1985. In trecut, a mai avut o relatie mediatizata cu actrita Winona Ryder, cu care a fost si logodit, dar si cu modelul Kate Moss. Anul acesta, in luna iunie, Johnny Depp s-a despartit dupa o relatie de lunga durata de Vanessa Paradis. Cei doi au impreuna o fata, Lily-Rose, nascuta in 1999 si un baiat, Jack, nascut in 2002.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bradley cooper

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0