Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 decoratiuni de Craciun speciale pentru casa ta

de Ana-Maria Tudor la 2020-12-21
Top 5 decoratiuni de Craciun speciale pentru casa ta
Luna decembrie aduce cu sine cea mai frumoasa perioada a anului, iar spiritul Craciunului parca pluteste deja in aer. E luna in care cu totii alergam dupa cadouri pentru cei dragi si cautam idei cat mai creative pentru a ne decora casa inainte de sarbatorile de iarna.


Daca nu ai impodobit inca bradul si nu ai ales deja ornamentele pentru Craciun, avem cateva recomandari originale, care te vor ajuta sa ii surprinzi pe cei dragi care te vor vizita in vacanta de iarna.

In 2015, specialistii in design recomanda ideile creative, decoratiunile iesite din tipar, care sa se imbine armonios cu mobilierul si designul locuintei noastre. Iata ce decoratiuni de Craciun iti recomandam noi:

Impodobeste-ti ... cuierul!

Daca te-ai saturat de decoratiunile clasice, aceasta idee trebuie sa fie pe placul tau. Poti atasa cateva crengute de cuierul pe care cu siguranta il detii si le voi impodobi cu globuri, margele sau beteala, dupa placul tau. Cutiile de pantofi pe care le tii aruncate in sifonier le poti imbraca in hartie colorata, le atasezi o fundita si le asezi la baza cuierului.

Putin lucru manual

Poti obtine acest efect chiar la tine acasa! Ai nevoie de o polita de lemn, pe care o vei imbraca in hartie colorata, intr-o singura culoare si poti picta un mesaj personalizat. Ii atasezi cateva gaici de cuier si iti asezi "sosetele" de Craciun dupa bunul tau plac!

Un bradut iesit din tipar

Daca ai cateva bucati de lemn si putina indemanare, ar putea fi floare la ureche. Bradutul de lemn poate fi asezat atat in spatiile exterioare, in gradini, in fata casei, cat si in interior, daca locuinta ta este decorata intr-un stil mai rustic.

Bradul clasic

Daca iti place sa pastrezi traditia si iti doresti sa impodobesti si in 2015 un brad natural, atunci iti recomandam ornamentele albe. Sunt luminoase si elegante si cu siguranta te vor binedispune ori de cate ori le privesti.

Sfatul editorului: Inlocuieste steaua clasica din varf cu o fundita uriasa si renunta la beteala in favoarea siragurilor de margele.

Bradul extravagant

Daca iti place sa iesi din tipar, iti poti decora locuinta de sarbatori intr-un mod mai ... rustic! Ai nevoie de o scara de lemn si de cateva ornamente, ghirlande si flor uscate. Poti folosi si o instalatie luminoasa, preferabil una de exterior, care sa completeze perfect acest decor misterios!

Sarbatori frumoase si Craciun fericit!

Sursa foto: Pinterest

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.64 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0