Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 idei pentru un mic dejun sanatos!

de Sunt Fericita la 2014-08-20
Top 5 idei pentru un mic dejun sanatos!
Nu stim ce sa mai mancam la micul dejun astfel incat sa nu ne ingrasam, dar nici sa nu ne infometam...




Adevarat pana la capat... Suntem plinute, unele dintre noi. Iar situatia trebuie sa se schimbe, odata pentru totdeauna. In primul rand pentru ca nu este sanatos si apoi pentru ca nu mai incapem in blugii cumparati acum 5 luni.

Care sa fie reteta secreta pentru a slabi sanatos si fara efectul de bumerang? Nutritionistii spun ca secretul este micul dejun.

Iata cateva idei pentru un mic-dejun perfect sanatos:

1. Kefir cu banana. Puteti sa amestecati o banana intr-un borcan de kefir si sa il consumati incet, cu inghitituri mici. Garantat nu veti face foamea pana la ora 13:00 cand puteti lua pranzul.

2. Iaurt natural cu seminte de dovleac, seminte de in si de floarea soarelui. Gustul este divin iar acest mic dejun este cu adevarat sanatos, oferind organismului toti nutrientii de care are nevoie pentru o zi inceputa in forta maxima.

3. Cafea neagra si o felie de paine neagra cu gem de casa. Daca nu aveti gem facut in casa, fuga-fuguta la vecinele gospodine, mame sau soacre. Furati cateva borcane pentru ca sunt extrem de valoroase. Nu au conservanti si sunt geniale pentru o zi inceputa cu vitalitate si energie maxima.

4. Ou fiert si o salata verde. Fara ulei, fara otet, doar cu sucul de la un sfert de lamaie. Este un mic dejun putin mai neobisnuit, dar este foarte hranitor si extrem de usor.

5. Fritata cu branza de capra si marar. Acest ultim exemplu de mic dejun este unul mai copios si care tine departe senzatia de foame.

Cum se prepara fritata cu branza de capra si marar? Spargeti doua oua, bateti-le bine si adaugati inauntru branza de capra si marar din plin. Totul se pune intr-un vas tip yenna, acoperit, la cuptor, la foc mic. In 20 de minute este gata. Este un tip de omleta care nu necesita prajire. Inteligent, nu-i asa?


sursa foto: www.freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun sanatos

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0