Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 plante pentru detoxifierea ficatului

de Alina Ilie la 2016-10-17
Top 5 plante pentru detoxifierea ficatului
Plantele medicinale sunt esentiale pentru buna functionare a ficatului. Alimentatia dezechilibrata, medicamentele, consumul de alcool produc dezechilibre in organism. Unul dintre cele mai importante roluri ale ficatului este de a filtra toxinele, de a echilibra nivelul de zaharuri din sange si de a produce celule rosii.


Un ficat care nu functioneaza corect poate duce la diabet si hepatita. Iata plantele medicinale care ajuta la mentinerea sanatatii ficatului:

Ciulin

Cand vine vorba despre plantele medicinale bune pentru ficat, ciulinul este cea mai indicata pentru afectiunile hepatice.  Ingredientul activ din semintele acestuia se numeste silimarina si este disponibil sub forma de capsule sau extracte.

Papadie

Papadia are prorietati antioxidante si detoxifiante. Scade riscul formarii calculilor biliari si este un foarte bun hepatoprotector.

Brusture

Radacina de brusture ajuta la slabit prin purificarea sangelui si refacerea celulelor deteriorate. Faciliteaza digestia prin reglarea secretiei biliare.

Rostopasca

Este o planta medicinala recunoscuta pentru abilitatea sa de a ajuta la curatarea ficatului. Extractul de rostopasca este un bun diuretic si poate fi folosit si pentru tratarea afectiunilor rinichilor.

Armurariu

Nu in ultimul rand, armurariul stimuleaza capacitatea de regenerare a celulelor si blocheaza acumularea de toxine in ficat. Este recunoscut in fitoterapie pentru proprietatile sale antioxidante si regenerative ale celulei hepatice.

Sursa: dailyhealthpost.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.92 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifierea ficatului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre plante medicinale

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0