Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 semne ca ai obosit si ai nevoie de o pauza!

de Sunt Fericita la 2014-06-12
Top 5 semne ca ai obosit si ai nevoie de o pauza!
Cu totii avem nevoie de o pauza, mai des decat ne impunem noi. Evident ca toti vrem sa muncim cat mai mult, sa avem salarii cat mai stralucite, sa putem sa ne sustinem familiile cu cat mai multa siguranta.


Si, evident, cu totii vrem ca orele de la munca sa treaca in mod obligatoriu cu maxima insemnatate, cu eficienta si rezultate exceptionale.

Cateodata este timpul sa iti evaluezi gradul de oboseala si sa iti iei o pauza. Iata si cele mai importante semne care iti arata ca este timpul pentru cateva zile libere:

1. Nu mai ai rabdare cu nimeni si nimic. Nu ai rabdare sa primesti restul cand stai la coada la casa de marcat. Ti se pare ca ai nimerit la o casa unde casiera se misca cu viteza slow-motion.

Apoi nu ai rabdare nici la telefon cu mama ta. Te suna sa te intrebe daca vrei sa iti prepare tocanita de cartofi pe care nu ai refuza-o niciodata. Pur si simplu nu ai rabdare sa o asculti si nici sa ii dai detalii despre ce se mai petrece nou in viata ta.

2. Nu dai randament la munca. Uiti lucruri importante, nu mai pui suflet in toate, nu mai ai timp sa iti exprimi creativitatea si sa vii cu propuneri noi. Este timpul sa iei o pauza!

3. Nu te mai intereseaza povestile celei mai bune prietene. Tocmai iti povesteste cum a fost reintalnirea cu fostul ei sot, de care a divortat de 2 ani. Nu te intereseaza ce au discutat, cum s-a purtat, daca au intrat intr-un conflict si sincer nici nu iti pasa asa de mult. Ai nevoie sa fii singura si sa iti pui ordine in ganduri.

4. Ti se pare mai multa dezordine in jurul tau decat de obicei. Si acasa, si la birou, la cafenea sau acasa la prietena ta, peste tot ti se pare dezordine. Adevarul este ca in momentele in care suntem obosite, dezordinea din jurul nostru devine un factor care ne oboseste si mai mult.

5. Te enervezi mai usor decat de obicei si incepi sa iei lucrurile la modul personal. Cu siguranta nimeni nu a vrut sa te enerveze cand a facut o gluma cu evrei. Daca de obicei vei lua lucrurile intr-un mod mai relaxat, acum vei trata totul mult mai personal si cu mai putina ingaduinta. Iti pierzi rabdarea si asta pentru ca esti obosita.

sursa foto: freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre epuizare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0