Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 sfaturi pentru a-ti face seful fericit

Top 5 sfaturi pentru a-ti face seful fericit
Pentru ca ne-am saturat ca in fiecare zi de luni, dupa un weekend aproape perfect, sa ajungem la birou si sa intalnim un sef nemultumit de ce se intampla in jur, este momentul sa incercam sa il ajutam sa devina fericit. Atat cariera ta, cat si durata de munca in companie, avansarea in functie si salariul tau depind doar de seful tau si de cat este de multumit de efortul pe care tu il depui si de cat de mult iti pasa de compania pentru care lucrezi.


Iti doresti ca seful tau sa fie tot timpul multumit de munca ta? Iata ce trebuie sa faci:
1. Fii punctuala
Suntem femei si stim cat timp pierdem de cand ne trezim pana ne facem cafeaua, ne aranjam parul si iesim pe usa, insa sefului tau chiar nu ii pasa. Fie trebuie sa te trezesti mai devreme, fie ia-ti cafea la pachet si macheaza-te pe drum spre serviciu, chiar in masina. Orice, numai evita sa intarzii in fiecare zi.
2. Spune adevarul 
Prietenul tau s-a intors in tara dupa mult timp? Iti vin parintii in vizita si nu poti merge la serviciu? Adevarul este intotdeauna cea mai buna scuza pentru a primi o invoire de la munca. Asa cum stii prea bine, minciuna are picioare scurte...
3. Ia-ti munca in serios
Daca programul tau de munca este de opt ore, asta nu inseamna doar sa stai pe scaun la calculator si sa pierzi vremea. Incearca sa te faci utila, sa ti se simta prezenta si sa ajuti compania sa se dezvolte, atat cat poti. In timp vei fi remarcata si poate vei primi un post mai bun.
4. Nu barfi
Chiar daca nu te intelegi prea bine cu colegii tai de serviciu, asta nu inseamna ca trebuie sa dai fuga la usa sefului si sa il informezi de greselile facute de acestia. Trebuie sa ai spirit de echipa si sa te imprietenesti cu colegii, chiar daca sunt imposibili. Sa ii parasti in fata sefului nu te va ajuta absolut deloc.
5. Nu te plange
Ceva nu merge bine in companie? Gandeste-te la o alternativa care sa faca lucrurile sa mearga mai bine decat sa te plangi zilnic in zadar. In plus, persoanele care sunt vesnic nemultumite, sunt primele care isi vor pierde locul de munca.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0