Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 sfaturi pentru a trimite SMS-uri utile

Top 5 sfaturi pentru a trimite SMS-uri utile
Telefonul mobil este unul dintre singurele obiecte care nu ii lipseste niciodata unei femei atunci cand pleaca de acasa.


Datorita tehnologiei avansate din ziua de azi, aproape ca am devenit dependente de mesajele text, prin care putem comunica rapid si mai eficient, chiar si atunci cand suntem intr-o intalnire de afaceri sau in situatiile in care nu putem vorbi la telefon.
Desi sunt foarte practice, este important sa stii cateva reguli de baza pentru a trimite mesaje text eficiente:
1. Scrie corect
Poate ca abilitatile tale de exprimare orala sunt excelente, insa trebuie sa acorzi o importanta mult mai mare atunci cand iti exprimi gandurile in scris. Daca faci o mica gafa de comunicare in timpul unei conversatii la telefon, poti avea norocul ca interlocutorul sa nu isi dea seama sau sa nu te auda, insa cand greseala apare in scris, celalalt va remarca, ba mai mult, te va tine minte!
2. Fii exacta
Odata ce greselile de tastare sunt rezolvate, trebuie sa fii atenta si la exprimare! Ai grija sa nu te repeti sau, mai rau, sa nu te contrazici  singura. De asemenea, trebuie sa fii precisa, sa stii exact ce vrei sa spui si sa il faci pe celalalt sa inteleaga la prima citire ce ai avut de spus. 
3. Nu anula invitatii
In urma unei convorbiri telefonice ai confirmat participarea la o intalnire? In cazul in care intervin probleme, trebuie sa o anulezi in acelasi mod, nicidecum printr-un sms. Sa anulezi un eveniment printr-un mesaj nu este deloc politicos si arata lipsa de respect fata de persoanele cu care urma sa te intalnesti. 
4. Nu barfi
Poate ca nu ai la suflet un coleg de serviciu, insa nu trebuie sa il vorbesti printr-un sms. Nu poti sa stii cine va face o gluma proasta, iar textul tau va ajunge la acea persoana. Nu cred ca iti doresti asta.
5. Nu te desparti prin sms
Sa te desparti de partenerul tau prin sms este cel mai prost lucru pe care il poti face, indiferent de motivele pentru care ai luat aceasta decizie si de perioada in care ati fost impreuna.  

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0