Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 sfaturi pentru o viata fericita!

de Sunt Fericita la 2014-06-25
Top 5 sfaturi pentru o viata fericita!
Avem vieti exceptionale, insa foarte des ne trezim cu zeci, sute sau mii ne nemultumiri care ne trec prin minte. Uitam ca suntem fiinte superbe, inzestrate cu minti stralucite, cu vointa proprie si motivatie care poate misca munti!


Iata cele mai importante 5 sfaturi care ne ajuta sa ne recastigam frumusetea unei vieti care asteapta sa fie traita din plin:

1. Invatati sa practicati modestia.
Este esential sa puteti sa va multumiti si cu putin. Nu este nevoie de un sac de bani ca sa fii fericit, asa cum sunt multimiliardari care nu sunt fericiti, in ciuda posesiilor care ne fac ochiul stang sa se zbata sub presiunea gandurile.

2. Invatati sa va numarati binecuvantarile in fiecare dimineata si seara, inainte sa va bagati in pat, la somn. Este esential sa fim recunoscatori pentru ce avem, pentru lucrurile care ne imbogatesc vietile, indiferent de valoarea lor financiara.

Chiar de dimineata am simtit o stare inconfundabila de seninatate dotorita vazei de flori de pe masa de lucru. Nu m-a bucurat tocul de ochelari YSL si nici esarfa pe care am cumparat-o din Paris, anul trecut, esarfa care statea agatata de scaun. Chiar si un buchet de margarete ieftine te pot bucura enorm. Nu subevaluati frumusetea lucrurilor simple, modeste, lipsite de valoare financiara.

3. Efectuati un sport care va pasioneaza. Eu practic stretching cu o dependenta greu de inteles. Nu am cum sa intru intr-o zi de munca fara sa o incep cu o sedinta de stretching in sufrageria casei mele. Nu am nevoie sa merg la sala pentru ca am cules de pe internet cateva tutoriale, scheme si schite care intrec orice imaginatie.

4. Scapati de persoanele toxice si inconjurati-va doar de persoane pozitive, optimiste, pline de pasiune, entuziasm si motivatie. Daca nu stiati, va spunem noi: Negativismul se ia, este cat se poate de contagios.

5. Gatiti si faceti curatenie in mod constient, cu atentie, transformand aceste doua activitati in ritualuri veritabile. Stim... toate gatim si unele o facem mai bine decat altele. Poate ca stim o reteta secreta de sos picant pentru acele paste pe care le preparam mai bine decat oricine.

Dar nu asta conteaza cel mai mult. Mai presus de orice, conteaza sa ne dedicam trup si suflet actului de a gati si actului de a face curatenie in locuintele noastre care se transforma in adevarate sanctuare.

Incercati sa va opriti firul gandirii in timp ce feliati rosiile si in timp ce aranjati obiectele decorative din sufragerie. Ganditi-va doar la ceea ce faceti si incercati sa traiti in prezent. Mintea se odihneste foarte bine atunci cand ii dam un ragaz.

Exercitiul nu este unul simplu deloc, sa iti linistesti gandurile, insa, in timp, devine din ce in ce mai usor de practicat.


sursa foto: freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0