Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 sfaturi pentru un corp de invidiat!

de Sunt Fericita la 2014-08-11
Top 5 sfaturi pentru un corp de invidiat!
Nu suntem deloc multumite de cum aratam, adesea si in mare parte. De ce? Pentru ca ne-am nascut perfectioniste. Nu suntem prea usor de multumit, asa ca vom vedea sprancenele nepensate ca fiind desprinse dintr-o scena horror. Parul nedat cu balsam devine si el ceva terifiant iar daca pielea nu a fost exfoliata macar de 10 ori in ultima luna, ar putea fi asemanata cu o placa de smirghel.



Interesant este ca cele mai multe defecte pe care noi ni le vedem cu mare maiestrie, nu sunt usor de observat de cei de langa noi.

Pentru perfectionistele innascute, iata care sunt sfaturile de care trebuie sa tinem cont pentru a avea intotdeauna un corp de invidiat:

1. Hidratare. Totul incepe de la hidratarea corecta. Asta inseamna sa bei cantitatea corecta de apa, la momentul potrivit si de calitatea cea mai buna. Degeaba bei apa multa daca este de la robinet si curge printr-o teava veche de acum 100 de ani. Si degeaba bei apa Evian daca nu bei suficienta.

2. Sport in fiecare zi. Stiu, deja suna a cliseu. Sa faci exercitii fizice este vital pentru oricine. O stim si noi, o stiu si nutritionistii, dar oare de ce nu respectam aceasta regula. Ne este greu, nu ne place ca transpiram si nici nu avem timp sa mergem la sala.

Numai bine, dimineata pe racoare, poti sa faci 10 flotari, 20 de abdomene si 10 fandari. Asta este tot. Apoi treci la dus si poti sa incepi ziua cu totul si cu totul in alt ritm, unul plin de vitalitate.

3. Mancare buna. Un corp frumos si sanatos se tine cu mancare buna. Asta nu inseamna ca trebuie sa mananci doar la restaurante de lux, ci ca trebuie sa treci pe la piata mai des decat prin supermarket. Si este clar nevoie sa renunti la covrigei, paine alba, carne in exces si alcool mai mult decat ii "sade" bine unei doamne.

4. Exfoliere in mod constant. Poti sa folosesti o mana de malai pusa in gel de dus. O aplici pe tot corpul si garantam ca nu ai avut parte de un astfel de scrub in viata ta. Face minuni si piele de bebelus.

5. Detoxifiere integrala. De la colon si pana la ceaiurile care te ajuta sa iti detoxifiezi pielea, toate fac minuni pentru ca actioneaza din interior catre exterior.


sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre detoxifierea corpului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre trucuri de frumusete

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0