Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 tipuri de incaltaminte pentru toamna aceasta

de Sunt Fericita la 2017-09-06
Top 5 tipuri de incaltaminte pentru toamna aceasta
Nu oricui ii place toamna, mai ales cand aduce cu ea numeroase ploi si temperaturi din ce in ce mai scazute. Dar pentru ca isi intra in drepturi si pentru ca garderoba trebuie sa se adapteze schimburilor, o sesiune de shopping nu strica in perioada aceasta. Iata cele mai noi tipuri de incaltaminte care se asorteaza perfect cu vremea si care, cu siguranta, iti vor placea.


Incaltaminte fashion pentru lunile ploioase


1. Cizme impermeabile chic

Din garderoba de toamna nu are cum sa lipseasca o pereche de cizme colorate impermeabile. O pereche de cizme din cauciuc chic care sa te fereasca de ploile abundente si de stropii de apa lasati de masina care tocmai a trecut pe langa tine. Se asorteaza perfect la o pereche de jeansi skinny sau chiar o rochita colorata si o geaca de ploaie. Daca pana acum le-ai considerat masculine si nepotrivite pentru stilul fashion, motivele de mai sus te vor convinge ca sunt cele mai reusite “inventii” din zona fashion.  


2. Botine trendy

Un mic slalom printre magazinele online si am gasit cateva perechi de botine trendy pentru toamna aceasta. Spre exemplu, poti alege o pereche de botine cu toc mic si gros, care sa se potriveasca tinutelor de la birou, precum rochite si fuste clos, trenchuri lungi si blugi skinny. Alege botine in culori neutre din piele sau piele ecologica. Culori care se poarta toamna aceasta: negru, maro, caramiziu, burgundi, bleumarin, gri si bej inchis.


3. Ghete chelsea

Premiul pentru cele mai practice si versatile ghete merge la modelul de incaltaminte tip chelsea. Scurte pana la glezna, realizate din putine cusaturi, ghetele chelsea sunt ideale pentru aceasta toamna si pentru vremea mohorata. Le poti purta la o pereche de jeansi, la o rochie mulata din material textil gros sau o fusta cu talie inalta, un top si o geaca de piele.


4. Pantofi oxford eleganti

Chiar daca vremea urata se “asterne” peste zilele insorite, asta nu inseamna ca tinutele office sunt indepartate din garderoba ta si ca trebuie sa te infofolesti cu cele mai groase haine si incaltari. Alege niste pantofi oxford pe care sa ii porti la o pereche de pantaloni eleganti si o camasa cu un sacou.


5. Incaltaminte cu talpa masiva

Fie ca discutam despre o tinuta casual, pe care o alegi la o intalnire cu prietenele, fie ca ducem discutia chiar catre o tinuta office, incaltamintea cu talpa masiva este cool si foarte comoda. In plus, castigi cativa centimetri, fara a te plange de durere de picioare. Spre exemplu, pantofii cu talpa sunt perfecti pentru o plimbare de toamna prin parc sau o sesiune de shopping la mall. De asemenea, pantofii casual cu talpa masiva de 2 cm sunt ideali pentru o tinuta office avangardista.


Fii chic toamna aceasta cu pantofii potriviti pentru vremea mohorata de afara. Stai departe de ploi si de vremea rece, dar cat mai aproape de tendintele in fashion.



Sursa foto: www.pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre garderoba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tinuta office

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0