Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 trenduri de primavara pentru siluete voluptoase

de Sunt Fericita la 2017-04-06
Top 5 trenduri de primavara pentru siluete voluptoase
Primavara si-a intrat in drepturi depline, iar vremea frumoasa de afara ne indeamna sa ne reimprospatam garderoba cu haine chic potrivite sezonului cald. Iar daca ai o silueta voluptoasa si nu esti sigura care sunt cele mai flatante trenduri pentru tine, nu te ingrijora!


De la sacouri in dungi, croieli oversized, culori vibrante pana la maneci evazate, poti alege dintr-o varietate mare de tendinte, toate usor de integrat in tinutele tale office.

AMA Fashion recomanda 5 trenduri din sezonul primavara/vara 2017 care avantajeaza siluetele plus size, hainele sunt usor de purtat si pot fi combinate cu cele pe care le ai deja in dulap.

1. Decupajele pe umeri, cel mai usor de purtat trend

Decupajele pe umeri sunt foarte usor de integrat in tinuta ta, indiferent daca mergi la birou, in oras cu prietenii sau chiar la o ocazie mai speciala din viata ta. Acest trend dovedeste ca trendurile sexy nu vin doar pentru siluetele marimea XS.

Decupajele sunt foarte populare in randul vedetelor de la Hollywood, atat pe Red Carpet, cat si purtate in tinute de zi. Adopta acest stil daca vrei un look cochet, dar sexy: acum poti sa-ti arati pielea intr-un mod elegant, potrivit in orice ocazie.

2. Culoarea primaverii 2017, Kaki

Culorile-vedeta ale sezonului sunt verdele Greenery, desemnata si culoarea anului 2017, galbenul solar sau rozul. Aceste culori sunt totusi mai greu de integrat intr-o tinuta office sau eleganta, asadar te poti reorienta catre nuante nude si kaki.

Culoarea kaki are abilitatea de a ascunde volumul siluetei si este in acelasi timp o alegere potrivita pentru tinutele office, de birou. Poti alege nuante spre gri, sau spre verde - ambele creeaza un efect vizual care flateaza formele mari.

3. Dungile

Anul acesta dungile au luat prin surprinde editorii de fashion si podiumurile de moda de la Paris si New York. Poti alege dungi in stil marinaresc, cu iz nautic, dungi monocrome, in alb si negru, sau chiar dungi multicolore.

Daca ai o silueta voluptoasa si iti doresti un efect de slimming, evita dungile orizontale! Acestea iti pot adauga pana la 5 kg pe silueta, iar micile defecte sunt scoase in evidenta, mai ales din zona soldurilor si abdomenului

Alege in schimb un mix de dungi oblice, subtiri si groase, cat mai diverse si colorate, pe care sa le combini cu un alt imprimeu (bulinele polka dots sunt in trend si ele anul acesta!). Aceasta combinatie creaza noi puncte de interes datorita efectului vizual si distrage atentia de la o silueta generoasa.

Afla din acest articol si cum sa porti dungi ca sa pari mai inalta>>


4. Printuri florale reinventate

Printurile florale sunt o constanta a podiumurilor de moda din intreaga lumea in sezonul de primavara si nici in 2017 nu pleaca nicaieri!

In 2017 se poarta modelele florale cu iz romantic, boho chic si rafinate. Daca te tenteaza sa incerci un look floral din din cap pana in picioare, atunci te poti orienta materiale vaporoase, care nu se muleaza pe corp, ci plutesc pe langa silueta ta.

Femeile cu forme plus size sunt avantajate de accente florale minimale - o tinuta cu o singura piesa in acest trend, cum ar fi o bluza, va fi mai potrivita decat o tinuta in intregime florala. Mai poti adapta acest trend si cu o rochie cu accente florale in partea de sus a corpului - vei atrage atentia in locurile dorite instant, intr-un mod elegant.

5. Manecile evazate, in stilul anilor 80

Iata o alta tendinta la moda, pe gustul femeilor cu forme: nu ezita sa alegi bluze sau rochii cu maneci de tip clopot sau evazate daca iti doresti sa ascunzi grosimea bratelor. Mai mult decat un look inedit, acest trend devine din ce in ce mai popular datorita tipului de croiala foarte confortabil, care iti permite sa porti o tinuta lejera.

Pentru o tinuta desprinsa din revistele de fashion, opteaza pentru manecile evazate de la cot in jos. Fereste-te de manecile evazate de la umar pentru ca acestea adauga prea mult volum in partea de sus a bratului.

Bucura-te de tendintele primavara/vara 2017 indiferent de silueta ta. Alege doar croielile si culorile care ti se potrivesc: o silueta pusa in valoare este mult mai stilata decat o haina in tendinte, dar care scoate in evidenta o parte a corpului de care nu te mandresti!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre haine

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuante nude

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0