Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 uleiuri naturale cu factor de protectie solara

de Alina Ilie la 2015-07-06
Top 5 uleiuri naturale cu factor de protectie solara
Cu totii stim ca este foarte important sa ne protejam pielea de efectele nocive ale soarelui. Cremele de protectie solara din comert contin foarte multe ingrediente toxice care pot provoca alergii. Uleiurile naturale contin substante care previn imbatranirea pielii si o hidratreaza.


Ulei de morcov

Acest ulei ofera un nivel de protectie echivalent cu cel oferit de cremele din comert. Este foarte concentrat si trebuie amestecat cu alte uleiuri (de exemplu, cu ulei de masline).Poate fi folosit pe parcursul intregii zile. Are SPF de 38-40.

Contine betacaroten, un compus natural cu o multime de beneficii pentru sanatate: stimuleaza sistemul imunitar, protejeaza impotriva cancerului, reduce riscul de boli ale inimii, previne aparitia afectiunilor degenerative (boala Parkinson, Alzheimer).

Betacarotenul se regaseste in multe produse pentru ingrijirea pielii.

Ulei din seminte de zmeura

Uleiul din seminte de zmeura este unul dintre cele mai eficiente produse de protectie solara (SPF este intre 30-50). Are o multime de intrebuintari benefice pentru orice tip de piele.

Prin continutul de omega 3 si omega si vitamina E, hidrateaza si catifeleaza pielea. Are proprietăţi antiinflamatoare si cicatrizante.

Ulei de cocos

Te vei indragosti de aroma uleiului din nuca de cocos. Ofera un nivel moderat de protectie impotriva razelor solare (are SPF 8). Pielea ta va radia de sanatate. Iata 6 beneficii terapeutice ale uleiului din nuca de cocos>>

Ulei de masline

Are un continut bogat de vitamina E si antioxidanti care regenereaza pielea. Previne ridurile si liniile fine de expresie. Are SPF 8. Efectul său este liniștitor, cicatrizant, reparator, tonifiant. Este un produs natural excelent pentru piele.

Ulei de migdale

Nu in ultimul rand, uleiul de migdale are un factor de protectie de 6. Este bogat in vitamina E, protejeaza celulele si membranele pielii. Ajuta la prevenirea si combaterea ridurilor, la vindecarea afectiunilor pielii (roseata, iritatii, eczeme, arsuri, etc). Afla cum sa scapi de riduri si cearcane cu ulei de migdale dulci>>

Sursa: lovelivehealth.com
Foto: www.sheknows.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.56 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre uleiuri naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre creme de protectie solara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei de cocos

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0