Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 alimente care ard grasimile!

de Sunt Fericita la 2014-06-05
Top 6 alimente care ard grasimile!
Mentinerea unei limite optime a greutatii are impact pozitiv asupra multor aspecte referitoare la sanatatea si vitalitatea intregului corp.


Un corp in limita optima de greutate este plin de energie, revigorat, beneficiaza de o circulatie buna, respira corect.

Iata si cateva alimente care ard grasimile:

1. Ceaiul verde
arde grasimile mai eficient decat te-ai astepta. Este si meritul polifenolului specific, EGCG. Astfel, ceaiul verde ajuta corpul sa elimine grasimile si sa arda caloriile.

2. Lamaile. Dintre citrice, cel mai mult ne plac lamaile pentru ca ne ajuta sa ardem grasimi in mod foarte eficace. Prepara o limonada cu miere si ghimbir si asteapta-te la efecte suprinzatoare.

3. Varza contine calorii negative. Varza nu este cel mai gustos aliment, insa este benefic pentru tot organismul. Puteti consuma varza cruda, sub forma de salata, varza fiarta sau gatita alaturi de peste si carne slaba.

Evident, supa de varza este deja faimoasa pentru persoanele care doresc sa urmeze o dieta putin mai drastica si cu efecte cat mai rapide. Nu este cea mai gustoasa supa, insa preparata si alaturi de alte legume, condimente bine alese si putin bors, poate deveni senzatia verii.

4. Scortisoara faciliteaza si ea arderea grasimilor, asa canu ezita sa o consumi cat mai des. Poti sa adaugi scortisoara in ceai, in cacao, in cafea, in deserturi, in orez indian si nu numai!

Mai mult, scortisoara este cunoscuta pentru faptul ca distruge microbii, stimuleaza memoria si combate starile depresive si gripale! Nu este deloc rau pentru un condiment care se afla in permanenta la dispozitia noastra.

5. Ardeiul iute. Capsaicina reprezinta compusul din ardei iute, compus care ne intereseaza cel mai mult pentru ca ne ajuta sa ardem grasimi si sa eliminam kilogramele in plus.

6. Cacaoa este si ea unul dintre cele mai bune alimente care ne ajuta sa ardem grasimile. Nu o consumati cu zahar, ci cu miere sau extract din stevie, altfel nu veti reusi sa eliminati kilogramele in exces.

sursa foto: www.freegreatpicture.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0