Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 6 alimente recomandate in cura de slabire!

de Sunt Fericita la 2014-08-28
Top 6 alimente recomandate in cura de slabire!
Curele de slabire nu dau intotdeauna rezultatele pe care le dorim. Sunt cazuri in care dupa 6 luni de dieta, cantarul se incapataneaza sa arate acelasi numar de kilograme ca inainte sa incepi dieta sau, mai rau, sa arate mai mult.


Asa se intampla adesea. Uneori nu functioneaza dietele si alteori au rezultate spectaculoase, cu eforturi mici.

Iata si un top al alimentelor super-recomandate de nutritionisti si doctori, pentru perioada in care tinem dieta:

1. Merele sunt exceptionale in perioada de dieta pentru ca ne ajuta sa eiminam din toxinele acumulate in organism de-a lungul timpului. In mod concret, antioxidantii din mere faciliteaza distrugerea depozitelor de toxine. Mai mult, antioxidantii din mere ajuta la arderea grasimilor in mod accelerat.

Asa ca orice dieta ai tine, nu sta departe de mere. S-ar putea sa fie alimentele-cheie care sa te ajute sa elimini din kilograme cu usurinta sporita.

2. Fasolea si lintea. Poti sa compari fasolea cu lintea pentru ca au proprietati asemanatoare. Ambele alimente te ajuta sa slabesti, sa elimini din toxinele din corp si sa iti mentii la nivel optim insulina din organism. Printr-un set complex de procedee, grasimile se ard in ritm mai sporit.

3. Chili. Dupa cum deja stim, exista vedete care pun chilli pana si in limonada. Nu fiindca ar avea un gust foarte atragator, insa ne ajuta sa ardem grasimi asa cum niciun alt condiment nu poate.

4. Fructele de padure, in top cu zmeura si fragii. Iata cateva dintre cele mai delicioase fructe pe care, daca le consumam in mod regulat, nu ne pot aduce decat beneficii. Pe langa faptul ca ne inunda organismul cu nutrienti folositori, vitamine si minerale esentiale, aceste fructe ne ajuta sa ardem grasimile deja depuse in organism, recent sau de ani de zile.

5. Rucola, salata verde, spanac verde. Daca ai frunze verzi si proaspete la micul dejun, in sandwich, in salata de la pranz sau langa pastele pe care le mananci la cina, deja adaugi mai mult potential dietei pe care o tii. Nu evita sectiunea de legume-fructe din hipermarketuri. Aici se afla cheia catre o silueta de invidiat.

6. Usturoiul este si el un aliment-cheie de care sa nu stai departe pentru ca iti asigura un nivel consistent de alicina de care ai neaparat nevoie pentru a elimina din grasimi intr-un ritm cat mai accelerat. Mai mult, asa cum noteaza specialistii din domeniu, usturoiul te ajuta si a eliminarea senzatiei de balonare. Cu alte cuvinte, poti sa scazi si 2-3 cm din talie, tot datorita usturoiului.

sursa foto: www.freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0