Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top alimente care te ajuta sa slabesti sanatos si uniform!

de Sunt Fericita la 2015-09-03
Top alimente care te ajuta sa slabesti sanatos si uniform!
Nu sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le faci pentru un organism care sa arate bine si care sa functioneze in mod exceptional. Chiar nu este nevoie sa te stresezi cu sportul timp de 2-3 ore zilnic si nici sa dai iama in raftul cu medicamente de la farmacie.


Este chiar tare simplu sa obtii un organism frumos, sanatos si tonifiat.

Iata si alimentele care te pot ajuta sa slabesti uniform si sanatos, treptat, gradual:

Iaurtul si apa plata sunt pe primele doua locuri. Fa-ti un obicei din a manca zilnic un iaurt mic sau chiar unul mare, daca stii ca poti si iti place.

Nu mai spunem nimic despre apa plata, despre care stii bine ca trebuie sa fie de puritate mare, mereu plata si ideal la temperatura camerei.


Fructele consumate zilnic te ajuta si ele sa slabesti in mod eficient. Asta nu inseamna ca daca mananci un mar pe saptamana, vei slabi. Trebuie zilnic sa ai o portie de fructe.

Legumele facute la aburi fac o mare parte din treaba. Daca stii sa le gatesti si sa le asezonezi cu tot felul de condimente si ierburi, legumele facute la aburi au un super gust si te ajuta sa slabesti eficient.

Ceaiurile te ajuta sa iti drenezi si sa iti detoxifiezi organismul in mod eficient. Ceaiul verde este eficienta, impreuna cu ceaiul negru si chiar si ceaiul din plante romanesti.

Semintele si nucile te ajuta sa iti pastrezi nivelul de satietate si sa obtii maxim de proteine din minim de hrana. Asta inseamna ca ai nevoie de un pumn de migdale ca sa iti iei minerale si vitamine cat dintr-o friptura.

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0